Lähde: Robert Helenius kohtaa puolalaistähden uusintaottelussa New Yorkissa

Adam Kownacki uhoaa ottavansa revanssin Robert Heleniuksesta.

Robert Helenius paukautti jättiyllätyksen viimeksi Adam Kownackia vastaan.

13.3.2021 18:40

Robert Helenius kohtaa puolalaisen Adam Kownackin uusintaottelussa kesällä New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Ottelulla on spekuloitu pitkään, mutta The Athletic -lehden toimittajan Mike Coppingerin mukaan asia olisi nyt selvä. Coppinger kertoi Twitterissä saaneensa tiedon itse Kownackilta.

Pian 32 vuotta täyttävä puolalaisnyrkkeilijä hakee ottelusta revanssia, sillä Helenius tyrmäsi hänet viime maaliskuussa New Yorkissa käydyssä ottelussa.

Kownacki on väittänyt tappionsa olleen lähinnä vahinko. Kownacki hallitsi ottelua, mutta Helenius löi hänet teknisellä tyrmäyksellä neljännessä erässä.

Puolalainen kertoi Coppingerille, ettei malta odottaa ”pohjoismaisen painajaisen” päättymistä. Hän viittasi sanavalinnallaan suomalaisjätin lempinimeen ”Nordic Nightmare”.

– Hän (Helenius) osui minuun viimeksi, mutta olen palaamassa tuhoamisen tielle, jolla aloitin. Tyrmättyäni Heleniuksen olen asemissa titteliotteluun, puolalainen uhosi.

Tappio oli Kownackille ammattilaisuran ensimmäinen. Hän oli voittanut 20 edellistä otteluaan.

Tammikuun alussa 37 vuotta täyttänyt Helenius on harjoitellut kovaa kotiseudullaan Ahvenanmaalla. Hän vaikuttaa kaikin puolin kovakuntoiselta, eikä itseluottamuksestakaan ole pulaa.

– Hyvää uutta vuotta kaikille! Tämä on minun vuoteni, Helenius kirjoitti tammikuussa Instagramissa.

Luitko jo nämä?