Eva Wahlström avautuu rajusta raskaudestaan - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Eva Wahlström avautuu rajusta raskaudestaan ja 250 päivän oksennusmaratonista – ”Yritän nukkua pöntöllä istuen”

Vaikeuksista huolimatta entinen ammattinyrkkeilijä korostaa raskausonneaan.

Eva Wahlström kertoi sosiaalisessa mediassa raskausajan vaivoistaan.

25.2. 17:23

Entinen ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström on melko viimeisillään raskaana. Wahlström odottaa toista lastaan, ja on aiemminkin kertonut tämän raskauden olleen vaikea.

Nyt Wahlström, 40, on kertonut Instagramissa rajuja yksityiskohtia raskaudestaan.

– Tämä raskaus on ollut tosi vaikea. Sen lisäksi, että on ollut paha olo alusta saakka ja olen jatkuvasti oksentanut (aika maraton oksennella 250 päivää putkeen), olen varsinkin öisin kärsinyt kauheasta kutinasta (eli hurja syyhy joka ei jätä rauhaan, ihan kuin makaisi nokkospuskassa täynnä pissamuurahaisia) ja käsiä särkee öisin aivan hemmetisti, Wahlström kirjoittaa.

Nukkuminen on muutenkin tuottanut Wahlströmille suuria vaikeuksia. Päivityksen mukaan nyrkkeilyuralla saadut vammat pahentavat tilannetta.

– On kai aika yleistä että raskaus aiheuttaa käsien puutumista turvotuksen myötä, ja mulla on paljon vanhoja vammoja käsissä jotka vielä pahentavat tilannetta. Nukun jääpussit käsissäni tai välillä yritän nukkua pöntöllä istuen niin että kädet ovat kylmävesihanan alla. Päivät menevät aika sumussa, Wahlström kertoo.

Joistakin Wahlströmin aiemmista postauksista on voinut saada kuvan, että raskaus ei olisi aiheuttanut hänelle ”tavallista” suurempia ongelmia. Esimerkiksi kuukausi sitten Wahlström julkaisi itsestään kuvan punnertamassa kuntosalilla kahvakuulat käsiensä alla.

Wahlströmin mukaan nämä kuvat eivät kerro koko totuutta.

– Siinä missä myös postaan videoita missä reippaasti jumppailen muutama viikko ennen laskettua aikaa ja moni on että ”Vau mikä ihmennainen”, niin haluisin vaan kertoa, että se on vaan osa totuutta. Olen myös väsynyt, saamaton ja välillä alavireinen. Odotan aikaa, että jaksaisin olla oma itseni taas.

Kaikesta huolimatta Wahlström painottaa olevansa erittäin onnellinen raskaudestaan.

– Tarkoitus ei ole valittaa, raskaus kestää kuitenkin suht vähän aikaa ja palkinto on hienoin, mitä voi saada. Tiedostan, että moni vauvasta haaveileva vaihtaisi paikkaa kanssani milloin vaan, joten tsemppaan kaikesta huolimatta ok mielellä, Wahlström kirjoitti sydänemojin kera.

Wahlströmin ja hänen puolisonsa, myös nyrkkeilijänä tunnetun Niklas Räsäsen perheeseen kuuluvat molempien pojat aiemmista suhteista.

Luitko jo nämä?