Paige VanZant hävisi paljain nyrkein - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Nakukuvillaan kohauttanut tähtiottelija hävisi taas – tällä kertaa turpaan tuli vieläkin brutaalimmassa lajissa

Paige VanZantin urheilu-ura on laskusuunnassa.

Paige VanZant kuvattuna vuonna 2016 ennen UFC-ottelua.­

6.2. 10:45

Aiemmin UFC-tähtenä tunnettu Paige VanZant, 26, aloitti tappiolla Bare Knuckle Fighting Championship -promootion otteluissa launtain vastaisena yönä Suomen aikaa. Voiton VanZantin debyytistä vei yksimielisin tuomariäänin Britain Hart, 31.

Organisaation ottelut ovat brutaaleja. Ne nyrkkeillään ilman hanskoja ja jälki on usein rumaa. VanZant julkaisi runnelluista kasvoistaan kuvan Instagramissa tappionsa jälkeen.

– Nöyrä voiton hetkellä. Nöyrä tappion hetkellä, hän kirjoitti.

VanZantin lyönnit satuttivat myös Hartia. Hän kertoi menettäneensä hampaan.

– Rakastan Paige VanZantia. Hän oli täydellinen vastustaja, koska hän on kaunis tyttö, joka voi rikkoa rajoja. Minä en tosin ole henkilö. Olen ***** tunne, jonka te kaikki tulettu tuntemaan, Hart kommentoi ottelun jälkeen kehässä.

VanZant ja BKFC-organisaatio tekivät neljän ottelun ja miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen kesällä, ESPN kertoi. UFC:ssä VanZant hävisi neljä viimeisestä kuudesta ottelustaan.

VanZant on tullut tunnetuksi paikoin roisista sosiaalisen median sisällöstään. VanZant ja hänen vapaaottelijamiehensä Austin Vanderford julkaisivat kotoaan sarjan alastonkuvia, kun koronakaranteenit alkoivat noin vuosi sitten.

Luitko jo nämä?