Puolalaissivusto: Robert Helenius ja Adam Kownacki ovat sopineet revanssista – ”Tappioni Heleniusta vastaan oli vain työtapaturma”

Robert Heleniuksen ura sai uutta nostetta viime maaliskuussa, kun hän tyrmäsi voittamattoman puolalaisen.

Robert Helenius harjoitushallissaan Maarianhaminassa keväällä 2020.

9.1.2021 10:29

Ilmoitusta suomalaisnyrkkeilijä Robert Heleniuksen seuraavasta vastustajasta on odoteltu malttamattomana. Helenius otti viime maaliskuussa todellisen yllätysvoiton tyrmäämällä aiemmin voittamattoman puolalaisen Adam Kownackin neljännessä erässä.

Heleniusta on tyrkytetty voiton jälkeen jopa raskaansarjan MM-titteliotteluun, ja vastustajaksi on kaavailtu milloin Tyson Furya, milloin Deontay Wilderiä.

Puolalaisen Polsat Sportin mukaan Helenius, 37, ottelee seuraavana kuitenkin revanssin 31-vuotiasta Kownackia vastaan.

– Lähden pian harjoitusleirille. Haluan näyttää, että tappioni Heleniusta vastaan oli vain työtapaturma. Vastustaja löi hyvin. Haluan tulla revanssiottelusta voittajana. Ottelu järjestetään luultavasti helmikuussa, Kownacki kertoi.

– Voin hyvin ja odotan innolla revanssia, lisäsi puolalaisiskijä, joka on ammattilaisena otellut 21 kertaa voittaen 20 ottelua.

Heleniuksen ammattilaisuran saldo on 30 voittoa, 33 ottelua.

Suomessa Heleniuksen ja Kownackin ottelusta kirjoitti jo aiemmin MTV, jonka tietojen mukaan ottelu käytäisiin kaksikon aiemman kohtaamisen tapaan Yhdysvalloissa.

Robert Helenius (oik.) otti yllätysvoiton Adam Kownackista New Yorkissa 7. maaliskuuta 2020.

Luitko jo nämä?