34-vuotiaan huippunyrkkeilijän epäillään tappaneen 61-vuotiaan miehensä - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Huippunyrkkeilijä Viviane Obenaufin, 34, epäillään tappaneen 61-vuotiaan miehensä – tylppä esine aiheutti karmeaa jälkeä

Entistä huipputason ammattinyrkkeilijää Viviane Obenaufia epäillään hänen 61-vuotiaan aviomiehensä tappamisesta.

Viviane Obenauf kilpaili uransa aikana kevytsarjassa ja ylemmässä höyhensarjassa. Kuva on vuodelta 2014.­

8.12.2020 10:27

Entistä ammattilaisnyrkkeilijää Viviane Obenaufia, 34, epäillään aviomiehensä tappamisesta Sveitsissä, kertoo sveitsiläislehti Blick.

Obenaufin 61-vuotias aviomies löydettiin asunnostaan kuolleena lokakuussa.

Tutkijoiden mukaan mies oli kärsinyt tylpän esineen aiheuttamia massiivisia vammoja, kertoi Blick lokakuussa kuolemantapauksen jälkeen.

Obenauf pidätettiin marraskuun alussa ja on tällä hetkellä tutkintavankeudessa. Blickin mukaan poliisien on nähty tutkivan Obenaufin omistamaa nyrkkeilysalia ja pariskunnan yhteistä asuntoa.

Obenauf ja omaa ravintolaansa pyörittänyt mies menivät naimisiin alkuvuodesta. Blickin mukaan Obenaufilla on yksi lapsi aiemmasta parisuhteesta.

Kolmessa maailmanmestaruusottelussa uransa aikana otellut brassinyrkkeilijä voitti 14 käymästään 20 ottelusta nyrkkeilyuransa aikana. Hän kilpaili uransa aikana kevytsarjassa ja ylemmässä höyhensarjassa.

Globo-lehden mukaan Obenauf oli nuorena myös kovan tason voimistelija, ennen kuin alkoi panostaa toden teolla nyrkkeilyyn 18-vuotiaana.

Hän lopetti nyrkkeilyuransa vuonna 2019 hävittyään ottelun ylemmän höyhensarjan IBO:n maailmanmestaruustittelistä Terri Harperille.

Juttua korjattu 8.12.2020 kello 16.56 Jutussa oli alun perin virheellinen valokuva Terri Harperista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?