Mike Tysonin pelleilyksi haukuttu paluuottelu keräsi nyrkkeilytoimittajan mukaan huikeat katsojaluvut: ”Shokeeraavan iso lukema” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tysonin pelleilyksi haukuttu paluuottelu keräsi nyrkkeilytoimittajan mukaan huikeat katsojaluvut: ”Shokeeraavan iso lukema”

Viisikymppiset Mike Tyson ja Roy Jones Jr ylsivät huimiin katsojalukuihin palatessaan kehään.

Monet pitivät Mike Tysonia ottelun voittajana, vaikka virallista voittajaa ei julistettu.­

3.12.2020 23:29

Mike Tysonin ja Roy Jones Jr:n sunnuntainen näytösottelu oli arvostetun nyrkkeilytoimittaja Dan Rafaelin mukaan valtava myyntimenestys.

Nyrkkeilylegendat kohtasivat Los Angelesissa poikkeuksellisessa ottelussa, jossa tyrmäyksiä ei sallittu ja voittajaa ei valittu.

Silti kansa kiinnostui kaksikon paluusta sankoin joukoin. Nyrkkeilytoimittaja Rafael raportoi kuulleensa lähteiltään, että pelkästään Yhdysvalloissa suoratoistopalvelujen kertakatseluoikeuksia olisi myyty 1,2 miljoonalle ihmiselle.

Lukema on yli 350 000 suurempi kuin Tyson Furyn ja Deontay Wilderin kohtaamisessa aikaisemmin tänä vuonna, kertoo TalkSport.

– Shokeeraavan iso lukema, joka tekee tästä parhaiten myyneen PPV-tapahtuman pitkään aikaan, Rafael kirjoittaa.

– Massiivista nostalgiaa keskellä pandemiaa. Pandemia piti monet ihmiset kotona kiitospäivän viikonloppuna. Katselun hinta oli 50 dollaria, eikä absurdit 80 dollaria, niin kuin muissa nyrkkeilytapahtumissa. Ihmiset olivat uteliaita Tysonista.

Tysonin ja Jones Jr:n ottelu oli herkkua vanhemmille nyrkkeilyn ystäville, mutta myös nuoremmat katsojat kiinnostuivat tapahtumasta.

Heidän huomionsa tosin kiinnittyi illan toiseen vetonaulaan; YouTube-tähti Jake Paulin ja NBA-koripalloilija Nate Robinsonin kohtaamiseen. Paul tyrmäsi vastustajansa rajun näköisesti.

Luitko jo nämä?