Mike Tyson poltti marihuanaa ennen lauantain otteluaan: ”En pysty lopettamaan – tällaisena minä kuolen” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tyson paljasti, mitä hän tekisi ”täydellisessä maailmassa” – vastaus saattaa yllättää

Mike Tyson, 54, kertoo olevansa muuttunut mies. ”Ennen olisin ostanut palkkiorahoilla lentokoneita ja hienoja taloja.”

Mike Tyson (nyrkkeilijöistä oikealla) kertoo polttaneensa marihuanaa ennen ja jälkeen viime lauantain hyväntekeväisyysottelun, jossa hän kohtasi Roy Jones Jr:n.­

30.11.2020 19:05

Entinen nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Mike Tyson ja häntä vastaan lauantaina näytösottelussa kamppaillut Roy Jones Jr. kävivät doping-testissä ennen ottelua.

Tämä ei kuitenkaan estänyt Tysonia polttamasta marihuanaa juuri ennen ottelua. Marihuana ei edes kuulunut ottelussa kiellettyjen aineiden listalle.

– Kyllä, ehdottomasti poltin. En pysty lopettamaan polttamista. Olen pahoillani, mutta minun vain pitää polttaa. Poltan joka päivä. Poltin aiemminkin urallani, enkä ole koskaan lopettanut, Tyson sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa USA Today -lehden mukaan.

Tyson kertoi polttaneensa toisen sätkän juuri ennen median tapaamista.

– Marihuanalla ei ole minuun negatiivisia vaikutuksia. Tällainen minä olen, ja tällaisena minä kuolen. Ei minulla ole mitään selityksiä, Tyson sanoi.

Tysonilta kysyttiin, polttiko hän marihuanaa turruttaakseen nyrkkeilyottelun väistämättä aiheuttamaa kipua.

– En. Marihuana ei vie kipua pois, se vain turruttaa muuten, Tyson vastasi.

Tyson kertoi lopettaneensa kokaiinin käytön kaksi ja puoli vuotta sitten. Muutoinkin hän sanoi olevansa eri mies kuin takavuosikymmeninä.

Kerrotaan, että Tyson olisi tuhlannut suurimman osan uransa aikana tienaamistaan 685 miljoonasta dollarista erilaisiin huvituksiin.

Nyt Tyson, 54, ei kuulemma edes tiennyt, paljonko ottelu tuotti ja millaisen dollaripinon hän ansaitsi.

Yahoo Sportsin toimittaja Kewin Iole kertoi aiemmin kuulleensa, että Tyson tienaisi ottelusta jopa kymmenen miljoonaa dollaria. Tyson taas kertoi jo etukäteen lahjoittavansa ottelupalkkionsa hyväntekeväisyyteen.

– Minulla on syyni olla täällä. En otellut egoni takia.

– Jos kyse olisi vain egostani, ottaisin rahat, ostaisin lentokoneita ja hienoja taloja, joissa järjestäisin isoja juhlia. Mutta en ole enää tuo mies. Se mies oli vain joku, jonka täytyi saada olla olemassa, jotta minusta tuli minä, Tyson filosofoi.

Nykyään hyvätekeväisyys on lähellä Tysonin sydäntä.

– Täydellisessä maailmassa olisin lähetyssaarnaaja, Tyson sanoi USA Todayn mukaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?