Robert Helenius kohtaa seuraavassa ottelussaan huippunimen, kertovat IL ja Yle Urheilu - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

IL ja Yle Urheilu: Robert Heleniuksen seuraava vastustaja on joku heistä

Robert Helenius saattaa hypätä kehään jo tammikuussa.

Robert Heleniukselle kaavaillaan isoa ottelua, suomalaismediat kertovat.­

4.11. 14:29

Suomen nyrkkeilyn raskaansarjan ykkösnimi Robert Helenius kohtaa seuraavaksi joko Adam Kownackin, Luis Ortizin, Andy Ruiz Juniorin tai Deontay Wilderin. Asian kertoo Iltalehdelle ja Yle Urheilulle Heleniuksen manageri Markus Sundman.

Ylen jutussa ehdokkaana mainitaan myös Tyson Fury.

Brittimedian mukaan Fury on jo lupautunut kohtaamaan Agit Kabayelin joulukuussa.

– Robertin seuraavasta ottelusta on sopimus promoottorin kanssa, mutta vastustajan nimi vielä puuttuu sopimuksesta, Sundman kommentoi Yle Urheilulle.

Samalla hän kiistää Boxing Scene -sivuston tiistaiset tiedot, joiden mukaan Heleniuksen ja Kownackin uusintaottelu ensi tammikuulle olisi viime silausta vaille sovittu. Iltalehdelle Sundman lupaa, että jokin huippuottelu Heleniukselle saadaan alkuvuoteen sovittua.

– Kaikki on vielä auki seuraavan ottelun osalta, tilanne elää jatkuvasti. Koronan takia vastustaja voi vaihtua sekunnissa, Sundman kommentoi Yle Urheilulle ja lisää myös, että Heleniuksen pidemmän aikavälin tavoitteena on kohdata neljän liiton maailmanmestari Anthony Joshua.

Edellisessä ottelussaan Helenius kohtasi Kownackin viime maaliskuussa. Ahvenanmaalainen tyrmäsi puolalaisen neljännessä erässä, mikä nosti Heleniuksen osakkeita huimasti ylöspäin.

Luitko jo nämä?