Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa kuohuu – Deontay Wilder ärähti Tyson Furylle: ”Sinun on aika olla mies” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa kuohuu – Deontay Wilder ärähti Tyson Furylle: ”Sinun on aika olla mies”

Deontay Wilderin ja Tyson Furyn uusintaottelua on odoteltiin joulukuuksi.

Deontay Wilder (vas.) ja Tyson Fury kohtasivat WBC-liiton raskaansarjan titteliottelussa helmikuussa.­

31.10. 23:30

Nyrkkeilyn raskaan sarjan huippuihin lukeutuva yhdysvaltalaisiskijä Deontay Wilder mätki lauantaina sanallisesti brittitähti Tyson Furya, jonka on ollut määrä kohdata Wilder WBC-liiton titteliottelussa.

Fury voitti Wilderin helmikuussa napaten mestaruusvyön ja uusintaottelua on odoteltu, mutta Fury onkin ilmoittanut, ettei kohtaaminen onnistu.

Wilder julisti Furyn "pelkuriksi".

– Peloissaan olevat ihmiset juoksevat, mutta peloissaan oleva mies rikkoo sopimuksensa. Sinun on aika olla mies ja sanasi mittainen, eikä venkoilla irti sopimuksestamme, Wilder twiittasi.

Viimeisin viritys miesten kohtaamiselle tähtäsi otteluun joulukuussa, mutta tietojen mukaan Fury tavoittelee kuitenkin ottelua Carlos Takamia vastaan Britanniassa joulukuun alkupuolella. Wilder äimistelee Takam-suunnitelmia ja muistuttaa, että hän itse antoi Furylle ottelun tämän tehdessä paluuta kehään 2018 taisteltuaan masennusta vastaan.

– Mitäs tämä hevonpaska sinun ja Takamin ottelusta on, tuon täytyy olla vitsi... Kun sinulla oli vaikeita aikoja, sanoin sinulle, että jos saat itsesi kuntoon annan sinulle (WBC-)mestaruusottelun. Olen sanani mittainen, ja annoin tuon, Ja kun matsi päättyi tasan, sanoin antavani sinulle uusinnan, Wilder totesi.

– Tiedät, että minulle tarjottiin enemmän rahaa (Anthony) Joshuan kohtaamisesta kuin ottelusta sinua vastaan. Mutta jälleen, koska olen sanani mittainen mies, ottelin sinua vastaan kuten olin sanonut tekeväni.

Luitko jo nämä?