Jättiotteluun valmistautuva Mike Tyson, 54, esitteli lihaksiaan – vastustajalta yököttävä kommentti

Entiset raskaansarjan maailmanmestarit Mike Tyson ja Roy Jones jr. kohtaavat toisensa näytösottelussa marraskuun lopussa.

Mike Tyson esitteli näyttävää nykykuntoaan Instagram-videolla.

19.10.2020 10:47

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson palaa tositoimiin reilun kuukauden päästä, eikä voittaminen jää ainakaan fysiikkatreenien temposta kiinni.

Tyson, 54, lisäsi Instagram-tililleen ankaran mutta tunteikkaan videon harjoitussessiostaan. Yltä päältä hikinen nyrkkisankari pusertaa viimeisillä voimillaan lihaskuntoliikkeitä ja esittelee silmin nähden atleettista vartaloaan.

Videolle on lisäksi leikattu Tysonin lausumia, koskettavia sanoja.

– Onnellisuus minulle? Kuolema. En pärjää kovin hyvin tässä maailmassa. Olen hävinnyt elämässäni paljon.

Siviilissä ei välttämättä suju, mutta kehässä Tyson on tottunut voittamaan. Seuraava mahdollisuus siihen koittaa marraskuussa Kaliforniassa järjestettävässä kahdeksaneräiseksi suunnitellussa näytösottelussa Roy Jones Junioria vastaan.

– En aio hävitä kehässä 28. marraskuuta, Tyson lupaa kuvatekstissä.

Tysonin seuraajat äimistelevät kommenttikentässä entisen mestarin huimaa nykykuntoa ja lähettävät voimia Jones Jr:lle

– Juuri tämän takia olet kaikkien aikojen suurin. Näytät vahvemmalta kuin koko tämänhetkinen raskaansarjan kärki.

– Ajatukseni ovat Roy Jones Jr:ssa näinä vaikeina aikoina, eräs toinen päivittelee.

Neljän eri painoluokan maailmanmestari Jones Jr, 51, kommentoi kohuttua ottelua viime viikolla Joe Roganin suositussa podcastissa.

Yhtä lailla 1990-luvulla MM-vyönsä saavuttanut yhdysvaltalainen on itsekin pannut merkille Tysonin ällistyttävältä vaikuttavan ottelukunnon.

– Mitä vain voi tapahtua, kun Mike Tyson lyö sinua. Tyson ei ole mikään tavanomainen iskijä. Hän on yksi niistä kavereista, jotka voivat saada aikaan pahaa jälkeä, hän myönsi.

Rogan ja Jones jr. keskustelivat juttutuokiossaan laajemminkin ammattinyrkkeilyn vaaroista ja kehässä vuosien varrella nähdyistä vakavista loukkaantumisista.

Monet nyrkkeilyasiantuntijat ovat kauhistelleet etukäteen sitä, millaista jälkeä reaktioiltaan hidastuneet mutta lyöntivoimaltaan yhä tappavat, yli viisikymppiset ex-mestarit voivat toisilleen aiheuttaa.

– En haihattele ollenkaan, koska tiedän, että kuolema on mahdollinen – ottelussa voi käydä mitä tahansa. Ja tiedän, että niin voi tapahtua etenkin minulle, sillä astun kehään niin vaarallista miestä kuin Tysonia vastaan, Jones pohdiskeli.

Jones jr. on astunut kehään edellisen kerran helmikuussa 2018. Tysonin edellisestä ottelusta on kulunut yli 15 vuotta.

Luitko jo nämä?