Mike Tysonin tv-haastattelusta nousi kohu – katsojat huolestuivat sammaltaneesta nyrkkeilylegendasta - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tysonin tv-haastattelusta nousi kohu – katsojat huolestuivat sammaltaneesta nyrkkeilylegendasta

Mike Tyson esiintyi sekavan oloisena Good Morning Britain -ohjelmassa.

Mike Tyson palaa marraskuussa nyrkkeilykehään. Tiistaina hän kertoi paluuottelustaan Good Morning Britain -ohjelmassa. Arkistokuvassa Tyson syyskuussa 2019.­

13.10. 22:01

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson, 54, oli tiistaina vieraana Good Morning Britain -aamuohjelmassa.

Juontajat Piers Morgan ja Susanna Reid haastattelivat Tysonia videoyhteyden välityksellä Lontoosta. Tyson oli Los Angelesissa.

Haastattelu herätti lukuisissa katsojissa huolta ja ihmetystä, kertovat muun muassa Independent, DailyMail ja The Sun. Yahoo Sports julkaisi osan kohun nostaneesta haastattelusta. Voit katsoa sen Yahoo Sportsin verkkosivuilla.

Tyson vaikutti haastattelussa hyvin väsyneeltä ja poissaolevalta. Hän laski useamman kerran päänsä väsyneen oloisena. Hän myös sulki silmiään. Tyson myös vaikutti sammaltavan.

Twitterissä osa kommentoijista on laittanut Tysonin väsyneeltä vaikuttavan olemuksen ja sammaltamisen aikaeron piikkiin. The Sunin mukaan Tysonin haastattelu oli vuorossa kello 6.50 eli kello 22.50 Los Angelesin aikaa.

Osa kommentoijista on arvellut, että Tyson olisi mahdollisesti ollut humalassa. Osa tyrmäsi haastattelun katastrofaalisena.

Erilaisten selitysten ja syiden arvailujen ohella moni on kuitenkin ollut aidosti huolissaan nyrkkeilytähdestä ja tämän terveydestä.

– Toivottavasti Mike Tyson on vain väsynyt, kommentoi esimerkiksi tv-juontaja, myös Good Morning Britainissa työskentelevä Alex Beresford.

Piers Morgan ja Susanna Reid eivät ole kommentoineet kiusallista haastattelua.

Tyson oli ohjelmassa puhumassa paluustaan nyrkkeilykehään. Tyson kohtaa 28. marraskuuta Roy Jones Juniorin näytösottelussa. Kyseessä on hänen ensimmäinen ottelunsa 15 vuoteen.

Tyson kertoi haastattelussa olevansa hyvässä kunnossa ja valmiina otteluun.

Tyson on elämänsä aikana taistellut myös päihdeongelmien kanssa.

Luitko jo nämä?