Nyrkkeilyn MM-ottelu päättyi täysin poikkeukselliseen tyrmäykseen - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Nyrkkeilyn MM-ottelu päättyi täysin poikkeukselliseen tyrmäykseen: ”En ole nähnyt tuollaista koskaan aikaisemmin”

Jermell Charlo yllätti Jeison Rosarion täydellisesti.

Jermell Charlon yllättävä isku pudotti Jeison Rosarion. Charlo virnistää kuvassa vuonna 2019.­

27.9. 11:00

Jermell Charlon ja Jeison Rosarion välisessä ylemmän välisarjan MM-ottelussa nähtiin isku, joka sai sekä toisen nyrkkeilijöistä että katsojat haukkomaan henkeään.

Charlo pudotti Rosarion kanveesiin erittäin poikkeuksellisella tavalla Connecticutissa varhain sunnuntaina Suomen aikaa.

Oikeakätinen Charlo iski vastustajaansa terävästi vatsaan vasemmalla suorallaan ottelun kahdeksannessa erässä. Dominikaanisen tasavallan edustaja jäi kakistelemaan lattiaan eikä pystynyt enää nousemaan ylös yhdysvaltalaisen käsittelyn jälkeen.

”Iron Man” on voittanut 34 ammattilaisottelustaan 33. Hän sai WBC-liiton mestaruusvyön jatkeeksi WBA- ja IBF-liittojen mestaruustittelit.

The Ring -lehden toimittaja Ryan O’Hara ällisteli vasenta suoraa Twitterissä. Vasuri vartaloon ja siitä seuraava tyrmäys ei ole nyrkkeilyssä harvinaista. Mutta melkein aina se on suoran sijaan vasen alakoukku, joka lähettää kohteensa lattiaan.

– En ole nähnyt tuollaista vartaloiskulla tehtyä tyrmäystä koskaan aikaisemmin. Mikä isku.

Myös The Ring-lehden toinen toimittaja Ryan Sognalia hämmästeli Charlon ässävetoa. Hänen mielestään se oli historian tuhoisin tyrmäys, jonka nyrkkeilijä on tehnyt on tehnyt vasemmalla suoralla vartaloon.

Luitko jo nämä?