Conor McGregorin suunnitelmista uutta tietoa: haluaa nyrkkeillä Manny Pacquaioa vastaan – manageri vihjasi myös paluusta UFC:hen - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Conor McGregorin suunnitelmista uutta tietoa: haluaa nyrkkeillä Manny Pacquaioa vastaan – manageri vihjasi myös paluusta UFC:hen

Manny Pacquaio on valmis kohtaamaan McGregorin.

Conor McGregor on aiemmalla urallaan jo hävinnyt Floyd Mayweatherille.­

26.9. 11:53

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor, 32, kertoo sosiaalisessa mediassa paluusta nyrkkeilykehään. Hän aikoo kohdata filippiiniläisen Manny Pacquiaon, 41, Lähi-Idässä.

– On todellinen kunnia, että on kohdannut kaksi modernin ajan suurinta nyrkkeilijää, McGregor twiittasi.

Vuonna 2017 McGregor nyrkkeili Floyd Mayweatheria vastaan yhdessä historian rahakkaimmista otteluista. Mayweather voitti teknisellä tyrmäyksellä.

McGregorin manageri Audie Attar vahvisti ESPN:lle perjantaina, että nyrkkeilyottelu on suunnitteilla, mutta sopimusta ei vielä ole tehty. Attarin mukaan ottelu käytäisiin vuodenvaihteessa.

Lähi-Itä on yksi alueista, jonne matsia on suunniteltu vietävän.

Manageri kertoo, että McGregorin suunnitelmana on palata UFC:hen Pacquaio-ottelun jälkeen. Irlantilainen purki turhautumistaan Twitterissä perjantaina sen suhteen, ettei UFC-otteluita ole kertynyt vyölle viime tammikuun jälkeen.

Pacquaio on kertonut haluavansa vastata McGregorin haasteeseen. Filippiineillä senaattorina työskentelevä Pacquaio aikoo lahjoittaa osan ottelupalkkiostaan koronaviruksesta kärsineille filippiiniläisille.

– Kaikkien filippiiniläisten koronavirusuhrien vuoksi senaattori Manny Pacquiao taistelee ensi vuonna UFC-supertähti Conor McGregoria vastaan, Pacquiaon erityisavustaja Jayke Joson kertoi ja lisäsi neuvottelujen olevan käynnissä.

Vaikka kahdeksassa eri painoluokassa maailmanmestaruuden voittanut Pacquiao tekee nykyään poliitikon töitä, 41-vuotias on pitänyt yllä myös urheilu-uraansa.

Pacquiao ei ole otellut viime vuoden heinäkuun jälkeen.

Manny Pacquiao on filippiiniläisen nyrkkeilyn ikoni.­

– Hänen päätehtävänsä juuri nyt on auttaa siellä ja täällä tarjoamalla helpotusta, suojaa, rahaa ja ruokaa, Joson avasi poliitikon tehtäviä.

Filippiineillä noin 200 000 ihmistä on sairastunut koronavirukseen ja yli 5 000 on kuollut siihen.

Erityisavustaja Josonin mukaan lakimiehet viimeistelevät nyt ottelusopimuksen yksityiskohtia, mutta molemmat ottelijat ovat valmiina Pacquiaon eeppiseen viimeiseen nyrkkeilyotteluun.

Luitko jo nämä?