Mike Tysonin eläkkeelle aikoinaan iskenyt Kevin McBride uhoaa kehään palaavalle legendalle: ”Annetaan mennä!” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tysonin eläkkeelle aikoinaan iskenyt Kevin McBride uhoaa kehään palaavalle legendalle: ”Annetaan mennä!”

Irlantilainen Kevin McBride pehmitti Mike Tysonin 15 vuotta sitten.

Mike Tyson (vas.) ja Kevin McBride kohtasivat Washingtonissa kesäkuun 11. päivä vuonna 2005. Ottelu jäi Tysonin ammattilaisuran viimeiseksi.­

4.8. 9:52

Mike Tysonin ammattilaisuran viimeinen vastustaja lähetti suorasanaiset terveisensä paluuta kehiin tekevälle nyrkkeilijälegendalle.

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja kovimmista raskaansarjan nyrkkeilijöistä, 54-vuotias Tyson, kohtaa syyskuussa näytösottelussa toisen ex-huippunyrkkeilijän, 51-vuotiaan Roy Jones Juniorin.

Tysonin ammattilaisuran viimeisen ottelun vastustaja oli irlantilainen Kevin McBride. Tyson luovutti kesäkuun 2005 ottelussa McBridea vastaan ennen seitsemännen erän alkua.

– Annetaan mennä! Todellakin nauttisin nyrkkeillä häntä vastaan, nyt 47-vuotias McBride latasi TMZ-sivuston jutussa.

McBride-tappion jälkeen vuonna 2005 Tyson päätti ammattilaisuransa. TMZ muistelee, että Tyson kertoi menettäneensä intohimonsa nyrkkeilyyn ja halusi siirtyä elämässään eteenpäin. ”Iron Mike” otteli ammattilaisurallaan 58 kertaa, joista hän voitti 50, näistä tyrmäysvoittoja oli 44.

McBride puolestaan jatkoi uraansa kesään 2011 asti. Hänen ammattilaisuransa saldo oli 46 ottelua. Irlantilainen voitti 35 ottelua, tyrmäysvoittoja tuli 29.

– Mitään vaihtoehtoa ei voi sulkea pois tässä maailmassa. Olisi räjäyttävää taistella uudelleen Mike Tysonin kanssa. Olen varma, että Mike haluaisi korjata tappionsa, ja minä haluaisin hypätä kehään jälleen hänen kanssaan, McBride toteaa.

McBride on lyönyt Tysonin kanveesiin. Tyson luovutti ottelun kuudennen erän jälkeen.­

McBride muistelee uransa kuuluisinta voittoaan 15 vuoden takaa lämmöllä.

– Tysonin kanssa samassa kehässä oleminen oli unelmien toteutuminen minulle. Sain tavata Muhammad Alin samana iltana, koska hänen tyttärensä otteli samassa tapahtumassa. Tapasin kaksi legendaa samana yönä.

McBride myöntää, että mahdollisessa Tyson-kohtaamisessa houkuttelevaa olisi myös raha. Tuloilla hän auttaisi lapsiaan koulunkäynnin rahoittamisessa.

TMZ kertoo, että McBride työskentelee puuteollisuudessa. Työnantaja on kuulemma luvannut McBridelle jo vapaapäiviä, jos hän alkaisi treenaamaan uusintaotteluun Tysonia vastaan.

Luitko jo nämä?