Ammattinyrkkeilijä paljasti fanien ällöttävät pyynnöt – 33-vuotias Ebanie Bridges tekee rahaa omituisella kaupanteolla: ”Inboxini on täynnä ihmisiä” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Ammattinyrkkeilijä paljasti fanien ällöttävät pyynnöt – 33-vuotias Ebanie Bridges tekee rahaa omituisella kaupanteolla: ”Inboxini on täynnä ihmisiä”

Ammattinyrkkeilijä kertoi faneilta saamistaan omituisista pyynnöistä.

­

28.7. 13:54

Australialainen ammattinyrkkeilijä Ebanie Bridges paljasti Twitterissä omituisen pyynnön, jollaisia hän saa tietyiltä faneiltaan.

33-vuotias Bridges kertoi, että jotkut fanit haluavat epätoivoisesti ostaa hänen käyttämiään hikisiä ja haisevia treenisukkia – isolla rahalla!

– Olen ammattinyrkkeilijä ja brittiläinen nyrkkeilyfani maksoi juuri minulle 500 dollaria (reilut 300 euroa), jotta lähettäisin minun hikiset treenisukkani hänelle Britteihin, Bridges kirjoitti ja lisäsi:

– Brittiläiset nyrkkeilyfanit ovat parhaita. Kuka tarvitsee OnlyFansia kun sinulla on likaisia sukkia?

OnlyFans on palvelu, jonka kautta erilaiset sisällöntuottajat, erityisesti aikuisviihteen tekijät, voivat saada rahoitusta suoraan faneiltaan.

Kääpiösarjassa nyrkkeilevä Bridges siirtyi ammattilaiseksi helmikuussa 2019. Hän on voittanut kaikki neljä käymäänsä ammattilaisottelua. Koronatilanne on luonnollisesti vaikuttanut myös hänen uraansa, sillä ottelut ovat nyt tauolla.

– Tällä hetkellä ei ole otteluja. Pitää tienata rahaa jotenkin, hän kirjoittaakin sukkakauppaan viitaten.

Ebanie Bridges julkaisemassaan Instagram-kuvassa:

Bridgesin mukaan kyseessä ei ole yksittäinen tapaus ja yksittäinen fani, vaan samanlaisia pyyntöjä tulee jatkuvasti.

– Minun inboxini on täynnä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita likaisista sukista, hikisistä treenivaatteista ja alastomista jalkakuvista, Bridges kertoo australialaisen news.comin mukaan.

Blonde Bomber -lempinimellä tunnettu ja siviilissä lukion matematiikan opettajana työskentelevä Bridges on kertonut twiittiään kommentoineille, että sukkien pitää nimenomaan olla likaisia. Ja juuri sukista hän saa kuulemma kaikkein eniten omituisia pyyntöjä.

– On outoa, että saan paljon enemmän pyyntöjä sukista kuin alushousuista.

Koko homma on hänen mukaansa äärimmäisen kummallista, mutta silti tapa kerätä rahaa.

– Olin pettynyt, kun he (fanit) eivät pyytäneet minua signeeraamaan niitä, hän kirjoittaa.

Luitko jo nämä?