Mike Tyson palaa nyrkkeilykehään - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tyson, 54, palaa kehään! Kohtaa toisen nyrkkeilylegendan

Mike Tysonin paluusta nyrkkeilykehään huhuttiin viime kuukausien ajan.

23.7. 20:13

Nyrkkeilylegenda Mike Tysonin paluusta kehiin on riittänyt porua viimeisimpien kuukausien aikana.

Nyt huhuille on saatu vahvistus, uutisoi muun muassa Yahoo Sports. Lisäksi kamppailulajien toimittaja Kevin Iole twiittasi aiheesta torstai-iltana.

54-vuotias Tyson kohtaa Roy Jones Juniorin syyskuun 12. päivä näytösottelussa. Kamppailu käydään Kaliforniassa, Dignity Health Sports Parkissa.

Ottelu on suunniteltu kahdeksaneräiseksi.

– Tämä ei ole kohtaaminen, jossa he aikovat lyödä toisiltaan päät irti. He vain haluavat, että fanit näkevät legendat kehässä, rauhoitteli Kalifornian osavaltion urheilukomission johtaja Andy Foster Yahoo Sportsin uutisessa.

Myös Roy Jones Jr. vahvisti kamppailun Instagram-tilillään.

– Olen iloinen, että ottelu minun ja Mike Tysonin välillä toteutuu. Olin aina valmis ja aion olla valmis myös tällä kertaa. Haluan kaikkien fanieni kannustavan minua. Tästä tulee eeppistä, Jones Jr. kirjoitti.

”Iron Mike” otteli vuonna 2005 päättyneellä urallaan 58 ammattilaisottelua, joista hän voitti 50 – tyrmäyksellä peräti 44. Hän piti hallussaan uransa aikana WBC-, WBA- ja IBF-liittojen raskaansarjan mestaruusvöitä.

Myös 51-vuotias Roy Jones Jr. on yksi 1990-luvun menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Hän on pitänyt hallussaan keskisarjan, ylemmän keskisarjan, raskaan keskisarjan ja raskaansarjan maailmanmestaruusvöitä.

Tyson piti paluuhuhuja yllä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa runsaasti materiaalia muun muassa harjoittelustaan ja painonpudotuksestaan.

Luitko jo nämä?