6-vuotias Bridger Walker pelasti siskonsa koiran hyökkäyksestä – saa hehkutusta tähdiltä: ”Tunnistan supersankarin, kun näen sellaisen” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

6-vuotias poika pelasti pikku­siskonsa koiran hampaista – supertähdet hehkuttavat: ”Tunnistan supersankarin, kun näen sellaisen”

Muun muassa Avengers-elokuvasarjaa tähdittänyt Chris Evans oli yksi näyttelijöistä, joka noteerasi Bridger Walkerin sankariteon.

Julkaistu: 20.7. 19:50

Urheilu- ja näyttelijäpiirit ovat ylistäneet auliisti kuusivuotiaan pojan sankaritarinaa.

Yhdysvalloissa heinäkuun sankariksi on noussut 6-vuotias Bridger Walker.

Muun muassa CNN kertoo, kuinka poika pelasti heinäkuun 9. päivä nelivuotiaan siskonsa saksanpaimenkoiran hyökkäykseltä.

Walker sai kuitenkin episodissa vammoja kasvoihinsa ja joutui kaksi tuntia kestäneeseen leikkaukseen. Lopulta pojan poskeen ommeltiin yli 90 tikkiä.

– Jos jonkun olisi täytynyt kuolla, sen olisi pitänyt olla minä, sankari ilmoitti kysyttäessä, mistä hän keräsi rohkeutensa mennä koiran ja siskonsa väliin.

Kuusivuotias on saanut sittemmin rutkasti julkisuutta, kun hänen tätinsä Nikki Walker julkaisi tarinan Instagramissa. Nikki Walker kertoi, että Bridger on suuri Avengers-elokuvien fani.

Tarinaan tarttui tämän jälkeen muun muassa Oscar-palkittu näyttelijä Anne Hathaway.

– En ole Avenger, mutta tunnistan supersankarin, kun näen sellaisen. Toivon, että olen elämässäni edes puoliksi niin rohkea kuin sinä olet, Bridger, Hathaway kirjoitti Instagramissa toivottaen pojalle pikaista paranemista.

Monet muutkin näyttelijätähdet, kuten Kapteeni Amerikkaa Avengers-leffoissa esittävä Chris Evans, lähettivät tervehdyksensä Walkerille.

Evans lupasi jopa lähettää Walkerille aidon Kapteeni Amerikka -supersankarin kilven kiitokseksi teosta.

Nyrkkeilyliitto WBC (World Boxing Council) puolestaan nimitti pojan kunniamestariksi, ja lupasi lähettää Walkerille myös aidon mestaruusvyön.

– Meillä on kunnia nimittää kuusivuotias Bridger Walker WBC-liiton kunniamestariksi hänen rohkeiden tekojensa ansiosta, jotka edustavat ihmisyyden parhaita arvoja. Olet sankari, WBC-liitto kehui Twitterissä.

WBC on liitto, jonka mestareihin kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi raskassarjalainen Tyson Fury.

Bridger Walkerin tädin Instagram-päivitys sankariteosta on kerännyt tähän mennessä jo yli 1,5 miljoonaa tykkäystä.

Nikki Walker on kertonut, että Bridger voi mainiosti ja toipuu hyvää vauhtia. Hän jakoi Instagramissa myös kuvia, joita oli saanut kerrottuaan Bridgerin tarinasta sosiaalisessa mediassa.

Esimerkiksi taiteilija Angelo Francen teoksessa esiintyy Spidermanin asuun sonnustautunut Bridger Walker.

Luitko jo nämä?