Mike Tyson, 54, laihtui yli 30 kiloa – ”Tuntuu hyvältä” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tyson, 54, laihtui yli 30 kiloa – painaa nyt vähemmän kuin huippuvuosinaan: ”Tuntuu hyvältä”

Lopettamisensa jälkeen jopa 170 kiloa painanut Mike Tyson on treenannut itsensä hurjaan kuntoon.

”Iron Mike” on treenannut itsensä 54-vuotiaana rautaiseen kuntoon. Ero on huima entiseen. Vasemmanpuoleinen kuva on otettu kolme vuotta uran loppumisen jälkeen toukokuussa 2008. Oikeanpuoleinen kuva heinäkuulta 2020.­

14.7. 8:08

Rautaiseen kuntoon itsensä treenannut nyrkkeilylegenda Mike Tyson, 54, kertoo laihtuneensa yli 30 kiloa.

  Dana Pointista Kaliforniasta kamppailulajisivusto Fight Hypen videohaastatteluun tavoitettu Tyson kertoi viime aikojen harjoittelustaan ja nykykunnostaan.

  – Tulin kumppanini luokse tänne Dana Pointiin ja olen nyt treenannut ja nyrkkeillyt paljon. Olen pudottanut painoani 289 paunasta (noin 131 kilosta) 220 paunaan (noin 100 kiloon). Tuntuu hyvältä, Tyson kertoo haastattelussa myhäillen.

  Videolla Tyson muistaa myös mainostaa uusia treenivaatteitaan, joiden myyntivoitoista osa luovutetaan huono-osaisia lapsia auttavan Mike Tyson Cares -järjestön hyväksi.

  Kovaan kuntoon itsensä treenannut Mike Tyson nostamassa rautaa Kaliforniassa heinäkuussa. Tyson nähtiin tekemässä lukuisia eri harjoitteita rannalla ja snorklaavan treenisession päätteeksi.­

  Muutos on huomattava. Tässä Tyson kuvattuna vuonna 2008.­

  Tyson hämmästytti jo aiemmin keväällä ja kesällä lataamalla Instagram-tililleen hurjia treenivideoita. Videot ovat saaneet nyrkkeilyn ystäviltä ylistäviä ja epäuskoisia kommentteja.

  Tysonin paluu nyrkkeilykehään, mahdolliseen näytösotteluun, on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Muun muassa veteraanipromoottori Frank Warren on todennut, ettei Tysonia tulisi yllyttää enää ottelemaan. Samaa mieltä on nyrkkeilylegenda George Foreman.

  – Tyson on tehnyt tarpeeksi mahtavia asioita nyrkkeilyn eteen. Enempää ei tarvita, Foreman kommentoi aiemmin keväällä World Boxing Newsille.

  Tyson otteli ammattilaisena 58 ottelua ja voitti 50 kertaa. ”Iron Miken” ammattilaisura päättyi Kevin McBridelle kärsittyyn tappioon kesäkuussa 2005, yli 15 vuotta sitten.

  Railakkaan elämäntyylin seurauksena Tysonin paino nousi lopettamisen jälkeen korkeimmillaan jopa 170 kiloon, mutta nyt rautanyrkkinen veteraani on huippuvuosiaan kevyemmässä kunnossa.

  Luitko jo nämä?