Floyd Mayweather juhli lauantaina täpötäydessä yökerhossa – vakuutteli vielä viime viikolla päinvastaista - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mikä pandemia? Floyd Mayweather juhli lauantaina täpötäydessä yökerhossa – pyysi viikkoa aiemmin ihmisiä varomaan koronaa

Floyd Mayweather oli juhlatuulella lauantaina.

Julkaistu: 26.5. 7:03

Arizonalaisessa yökerhossa ei juuri piitattu sosiaalisesta eristäytymisestä. Nyrkkeilylegenda oli täysillä menossa mukana.

Nyrkkeilykehässä voittamaton Floyd Mayweather ei pelkää kaatuvansa myöskään koronavirukseen – tai ainakaan hän ei näytä vieroksuvat valtavia väkijoukkoja pandemian vallitessa.

Mayweather oli nimittäin sosiaalisessa mediassa leviävien päivitysten mukaan juhlimassa ystävineen täpötäydessä yökerhossa Scottsdalen kaupungissa Arizonassa lauantaina.

Satapäinen juhlakansa näyttäisi olevan menojalalla illalta levinneiden videoiden perusteella. Kookkaalla tanssilattialla jorataan niin kuin mitään pandemiaa ei olisi ikinä ollutkaan.

Farkkuliiviin ja verryttelyhousuihin pukeutunut entinen maailmanmestari oli löytänyt paikkansa tanssilattian sivustalla sijainneelta korokkeelta. Hän tarkkaili kanssajuhlijoiden toimintaa leveä hymy huulillaan.

Videolla ei näy kasvomaskeja tai suojahanskoja, eivätkä juhlijat näytä olevan kovin huolissaan kahden metrin turvaväleistä.

Juhlijoiden toiminta on toki sallittua, sillä Arizonan osavaltio antoi luvan ravintoloiden avaamiseen 11. toukokuuta.

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin maanantaina ihmisten piittaamaton käytöksestä Torontossa.

43-vuotiaan Mayweatherin takki on kääntynyt nopeasti, sillä vielä viime viikolla hän vetosi Instagram-seuraajiaan olemaan varuillaan koronaviruksen kanssa.

– Kaikki, pysykää turvassa ja muistakaa, että olemme tässä yhdessä!

Viimeiset kuukaudet ovat olleet vaikeita Mayweatherille. Hän julkaisi huhtikuussa Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen, jossa hän suri lyhyen ajan sisään kuollutta ex-puolisoaan ja valmentajasetäänsä.

Surun murtama kovanyrkki kertoi videolla aikovansa lahjoittaa rahaa viruksen vastaiseen hyväntekeväisyystyöhön.

– Tämä vaikuttaa minuunkin, sattuu nähdä, mitä kaikkea maailmassa tapahtuu. Haluan, että pidämme rivimme tiiviinä ja jatkamme uskomista, hän totesi tuolloin.

Kaikki 50 ammattilaisotteluaan voittanut Mayweather on otellut edellisen kerran vuonna 2017 UFC:n supertähteä Conor McGregoria vastaan.

Yhdysvaltalaisottelijan on huhuttu suunnittelevan paluuta kehään. Mahdollisina vastustajina esiin on noussut muun muassa McGregor ja Manny Pacquiao.

Luitko jo nämä?