Mike Tyson pullisteli ja uhkaili ilman paitaa kehän laidalla - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

104-kiloinen Mike Tyson pullisteli ja uhkaili ilman paitaa kehän laidalla – lupaa paljastaa vastustajansa pian

Rautaiseen tikkiin itsensä treenannut Mike Tyson antaa nyrkkeilymaailman odottaa.

Julkaistu: 24.5. 16:16

Mike Tyson oli kutsuttu showpainitapahtumaan.

Nyrkkeilijä Mike Tyson, 53, otti roolia All Elite Wrestlingin showpainitapahtumassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Tyson oli kutsuttu tapahtumaan seuraamaan mestaruusottelua kehän laidalle. Kun showpainilegenda Jake ”The Snake” Roberts yritti käsikirjoitetusti tulla keskeyttämään matsin, Tyson puuttui peliin.

Teräs-Mike riisui paitansa ja uhkaili Robertsia nyrkit pystyssä raivoisan harmaakarhun tavoin. Samalla Tyson paljasti jälleen, miten timmiin kuntoon hän on itsensä treenannut.

Roberts veti tilanteesta omat johtopäätöksensä ja luikki tiehensä.

– Hän taisi liata housunsa, ottelun selostaja sanoi.

Varsinaisesti Tysonin roolina tapahtumassa oli jakaa mestaruusvyö Cody Rhodesin ja Lance Archerin välisen ottelun voittajalle.

– Oli monella tapaa upeaa, että Mike oli mukana ottelussa. Surrealistinen on paras sana kuvaamaan tunnetta, Rhodes kommentoi Mirrorin mukaan voittamansa ottelun jälkeen.

Tyson on viime viikkoina villinnyt fanejaan julkaisemalla videoita harjoittelustaan MMA-valmentaja Rafael Cordeiron kanssa. Raskaansarjan entisen mestarin on huhuttu palaavan kehään kohtaamaan vielä kolmatta kertaa vanhan arkkivihollisensa Evander Holyfieldin, 57.

Tyson kuitenkin kertoi, että muitakin mahdollisuuksia on tarjolla.

– Puhumme ja teemme bisnestä useampien tyyppien kanssa juuri nyt. Et uskoisi, millaisia nimiä on noussut esiin. Saamme sopimuksen tehtyä viikon sisällä, Tyson paljasti räppäri Lil Waynen radio-ohjelmassa Ringnews24-sivuston mukaan.

Oli vastustaja kuka tahansa, Tysonin osuus ottelupalkkioista menee hyväntekeväisyyteen. Hän kertoi hiphop-artistille olevansa jo sangen jykevän kokoinen.

– Oloni on parempi kuin koko elämässäni. Jumala on ollut minulle armollinen. Menen eteenpäin ja näytän hyvältä. Yo Wayne, painan tällä hetkellä 104 kiloa! Tyson hihkui.

– Valmistaudun ottelemaan. Haluan auttaa ihmisiä, joilla ei ole asiat yhtä hyvin kuin minulla. Autan palkkioillani kodittomia ja päihdeongelmaisia. Olen itsekin ollut koditon ja addikti, joten tiedän, mitä ihmiset käyvät läpi. Moni ei ole selvinnyt, kuten minä selvisin.

Tyson on viimeksi nyrkkeillyt 15 vuotta sitten.

Luitko jo nämä?