Mike Tyson, 53, vihjaa nyt itse paluustaan – ex-tähden rautaista kehoa esittelevällä videolla vilahtaa innostunut seuralainen - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tyson, 53, vihjaa nyt itse paluustaan – ex-tähden rautaista kehoa esittelevällä videolla vilahtaa innostunut seuralainen

Kovakuntoinen Mike Tyson esitteli nopeuttaan.

Julkaistu: 21.5. 15:43

Mike Tyson vihjaili ottelevansa ”Maon hengessä”.

Entinen nyrkkeilymestari Mike Tyson on 53-vuotiaana huippukunnossa, mitä hän todisteli muun muassa ex-ottelijasta ladatulla uudella videopätkällä.

Kovakuntoiselta näyttävä ex-mestari jakoi videolla tiukan iskusarjan, minkä päätteeksi hän sai innostuneen tervehdyksen huhkintaa todistaneelta koiralta.

Tyson vihjasi kiinalaisessa Weibo-palvelussa mahdollisesta paluustaan.

– Saatan palata, ja jos palaan, teen sen Maon hengessä, Tyson sanoi videolla viitaten entiseen suureen kiinalaiseen kommunistijohtajaan.

Spekulaatiot Tysonin paluustaan ottelemaan ovat eläneet viime viikkoina vahvoina, kun mies on selvästi treenannut rajusti.

Tysonin paluuaikeet on huomioinut myös Evander Holyfield, 57. Hän on ilmaissut kiinnostuksesta uudesta ottelusta Tysonia vastaan.

Vapaaotteluakin on väläytelty. Sportsnet kysyi podcastissaan UFC-pomo Dana Whitelta Tysonin paluusta – mahdollisesti jopa vapaaottelukehään. Tuomio tuli nopeasti: pysy poissa.

– Rakastan Mike Tysonia, mutta pyydän, ettei hän ottelisi. Sanoin, että hän näyttää upealta, on yhä räjähtävä ja selvästi edelleen vahva: yksi kaikkien aikojen suurimmista. Mutta Mike, olet 53, älä tee sitä. En halua Miken ottelevan. Jos hän aikoo tehdä jotakin hullua, minun täytynee puuttua peliin, White sanoi ohjelmassa.

Entinen nyrkkeilysuuruus George Foremankin, 71, on pyytänyt, ettei Tyson enää palaisi kehään.

– Tyson on tehnyt tarpeeksi hienoja asioita nyrkkeilyn eteen. Enempää ei tarvita, hän sanoi.

Tysonille on myös väitetty tarjotun huikeaa 20 miljoonan dollarin ottelusopimusta Bare Knuckle Fightin Championshipissä eli ottelemisesta paljain nyrkein.

Luitko jo nämä?