Floyd Mayweather avautui kipeästä asiasta – kaksi läheistä kuoli vain muutaman päivän sisällä: ”Olen yrittänyt” - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

”Olen yrittänyt selvitä lasteni äidin kuolemasta” – kaksi rakastaan menettänyt Floyd Mayweather purkautuu koskettavalla videolla

Floyd Mayweather jr. on kokenut kevään aikana kaksi suurta menetystä.

Julkaistu: 27.4. 23:04

Floyd Mayweather kertoi Instagram-päivityksessään suuresta surustaan ja suhtautumisestaan koronavirukseen.

Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather jr., 43, on avannut viime aikojen hiljaiseloaan sosiaalisessa mediassa yli 23 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

Mahtailevasta elämäntyylistään tunnettu Mayweather julkaisi tunteikkaan videon, jossa hän avautui kohtaamastaan suuresta surusta.

Mikäli video ei näy oikein, voit katsoa sen täältä.

Mayweatherin entinen tyttöystävä ja kolmen heidän yhteisen lapsensa äiti Josie Harris löydettiin kuolleena autostaan viime kuussa.

15 vuotta seurustelleella parilla oli myrskyisä suhde: Mayweather kärsi kahden kuukauden vankilatuomion Harrisiin kohdistuneesta pahoinpitelystä vuonna 2012.

Nyrkkeilylegenda muisteli perhettään Instagramissa viime viikolla.

Vain muutama päivä Harrisin kuoleman jälkeen myös Mayweatherin sedän ja entisen valmentajan Roger Mayweatherin uutisoitiin kuolleen vain 58-vuotiaana. Pitkäaikaissairaudesta kärsinyt setä valmensi nyrkkeilysuuruutta amatööriaikoina sekä tämän huippuvuosina 2000–2012.

Roger Mayweather kuoli vain 58-vuotiaana.

Kahden läheisen ihmisen kuolema on ottanut koville.

– Olen yrittänyt selvitä lasteni äidin, hieno naisen ja ihmisen sekä hienon valmentajan ja setäni Roger Mayweatherin kuolemista.

– Olen käsitellyt isoja asioita eikä minulla ole ollut mahdollisuutta tulla esiin ja kertoa asioista kaikille, nyrkkeilijäsuuruus avautui.

Mayweather on noussut otsikoihin hänen koeteltuaan koronavirusrajoituksia kahteen otteeseen.

Välinpitämätöntä käyttäytymistään pahoitellut yhdysvaltalainen ilmoittautui videolla mukaan koronan vastaiseen taisteluun.

– Tämä vaikuttaa minuunkin, sattuu nähdä, mitä kaikkea maailmassa tapahtuu. Haluan, että pidämme rivimme tiiviinä ja jatkamme uskomista.

Mayweather kertoi myös aikovansa lahjoittaa rahaa koronan vastaiseen hyväntekeväisyystyöhön. Hän ei halua kuitenkaan tehdä suurta numeroa eleestään.

– Aion tehdä osuuteni, mutta minun ei tarvitse näyttää koko maailmalle mitä teen. Riittää, että Jumala tietää minun tekevän hyvää, hän perusteli.

Useammissa eri painoluokissa otellut Mayweatheria pidetään yhtenä historian parhaista nyrkkeilijöistä. Hän voitti kaikki ammattilaisuransa 50 ottelua.

Mayweather on kaikkien aikojen rikkain nyrkkeilijä. Hänen omaisuutensa arvioidaan olevan noin 565 miljoonaa dollaria.

Luitko jo nämä?