Huhut vievät Robert Heleniusta voittamatonta lupausta vastaan New Yorkiin - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Huhut vievät Robert Heleniusta voittamatonta lupausta vastaan New Yorkiin

Robert Helenius saattaa nousta kehään seuraavan kerran maaliskuun alkupuolella.

Robert Helenius saattaa nousta kehään seuraavan kerran maaliskuun alkupuolella.

Julkaistu: 9.1. 21:34

Boxingscenen mukaan televisioyhtiön täytyy vielä hyväksyä ottelu.

Luotettava Boxingscene-sivusto raportoi, että raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius on sopinut ottelusta puolalaista Adam Kownackia vastaan New Yorkissa 7. maaliskuuta.

Sivuston mukaan ottelun toteutuminen vaatii vielä sen välittävän televisiokanava Foxin hyväksyntää.

Kownacki, 30, on voittanut kaikki käymänsä 20 ammattilaisottelua, niistä 15 tyrmäyksellä. Amerikanpuolalaisten keskuudessa erittäin suosittu Kownacki on otellut neljä viimeistä otteluaan Brooklynin Barclays Centerissä. Myös maaliskuun 7. päivän ottelutapahtuma käydään siellä.

Helenius, 36, on otellut Yhdysvalloissa kerran aikaisemmin. Hän hävisi viime vuoden heinäkuussa Minneapolisissa kahdeksannen erän tyrmäyksellä Gerald Washingtonille. Sen jälkeen Helenius on käynyt kehässä kerran. Hän kukisti marraskuussa Virossa heikkotasoisen Mateus Osorion.

Washington on Kownackin ja Heleniuksen ainoa yhteinen vastustaja. Kownacki tyrmäsi Washingtonin toisessa erässä vuosi sitten tammikuussa.

Helenius on otellut ammattilaisena 32 kertaa ja voittanut otteluistaan 29. Voitoista 18 on tullut ennen täyttä aikaa.

Boxingscenen mukaan Helenius neuvotteli myös ottelusta uusiseelantilaista Joseph Parkeria vastaan. Tämä ottelu olisi käyty 29. helmikuuta Texasin Friscossa.