Isku vartaloon tappoi 27-vuotiaan ammattinyrkkeilijän harjoituksissa

Julkaistu:

Nyrkkeily
Australialainen ammattinyrkkeilijä Dwight Ritchie kuoli harjoituksissa saamiinsa vammoihin.
Herald Sun -lehden mukaan Dwight Ritchie sai kuolettavan iskun vartaloonsa sparratessaan Michael Zerafan kanssa Melbournessa lauantaina.

Tällin jälkeen Richie käveli vielä omaan kehänurkkaukseensa, mutta lyyhistyi sitten maahan. Hänen henkeään ei elvytysyrityksistä huolimatta pystytty pelastamaan.

Kolmen tyttären isä Ritchie oli kuollessaan 27-vuotias. Lempinimellä ”The Fighting Cowboy” tunnettu Ritchie oli entinen Australian keskisarjan mestari. Hänen kuolemastaan kertoi promoottori Jake Ellis Facebookissa.

– Nyrkkeilyväki tulee muistamaan Dwightin yhtenä Australian kaikkien aikojen suurimmista lahjakkuuksista. Hänen ottelutyylinsä kuvasti täydellisesti hänen asennettaan elämään, Ellis kirjoitti.
Ritchien kuolemasta on aloitettu poliisitutkinta. Nyrkkeilykommentaattori Ben Damon kertoi tv-haastattelussa Zerafan tunteista.

– Zerafa on valtavan järkyttynyt, sillä hän ja Ritchie olivat hyviä ystäviä. Tapahtuma oli aivan tavallinen urheilijoiden harjoitustilaisuus. Zerafasta oli kamalaa lopettaa sparri vartaloiskuun ja nähdä sen jälkeen, kuinka vastustaja lyyhistyy kulmassaan. Nähtäväksi jää, millainen vaikutus tällä tapauksella on Australian nyrkkeilylle, Damon sanoi News.com.au-sivuston mukaan.
Ritchiesta tuli jo viides ammattinyrkkeilijä, joka kuoli kehässä tänä vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt