Hurjat kuvat: ruotsalaishaastaja takoi Tyson Furyn kasvot veriseksi muusiksi – hävisi silti

Julkaistu:

Nyrkkeily
Otto Wallin tarjosi hurjan vastuksen Tyson Furylle.
Ruotsalainen Otto Wallin oli lähellä jättiyllätystä varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Las Vegasissa. Wallin haastoi valtavana altavastaajana raskaan sarjan brittitähden Tyson Furyn mutta tarjosi tälle hurjan vastuksen.

Ottelu muuttui dramaattiseksi kolmannen erän lopussa, kun Wallinin vasen koukku avasi ammottavan haavan Furyn oikean silmäkulman ylle.


Kehätuomari Tony Weeks tuomitsi ensin, että haava olisi tullut tahattomasta päiden kolahduksesta yhteen. Erätauolla videotuomari kuitenkin havaitsi, että haavan aiheutti isku.

Ero oli merkittävä, sillä mikäli ottelu keskeytetään puhtaasta iskusta syntyneen haavan takia, haavan aiheuttanut nyrkkeilijä voittaa. Jos haava syntyy tahattomasti, tuomareiden pisteet ratkaisevat voittajan.


Ottelun vanhetessa Furyn vamma vain paheni, mutta lääkäri ja kehätuomari antoivat hänen jatkaa verisenäkin ottelemista.


Fury pääsi niskan päälle Wallinin väsyessä, mutta 12. erässä Wallin sai perille painavia iskuja ja sai Furyn hoippumaan. Fury selvisi päätöskongiin asti, ja hänet julistettiin voittajaksi yksimielisellä pistetuomiolla.


Furylla oli ottelussa paljon pelissä, sillä hän oli jo sopinut kymmenin miljoonien arvoisesta uusintaottelusta yhdysvaltalaista Deontay Wilderia vastaan. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen viime joulukuussa päättyi ratkaisemattomaan.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt