Dayron Lester omisti Olavinlinnan nyrkkeilyillan voittonsa edesmenneelle mummolleen – tunteikas puhe ottelun jälkeen

Julkaistu:

Nyrkkeily
Dayron Lester muisteli kuollutta mummoaan voitokkaan ottelun yhteydessä.
Dayron Lester, 33, omisti Olavinlinnan nyrkkeilyillassa ottamansa voiton viime vuonna kuolleelle mummolleen.

– Minun mummo kuoli, eikä minulla ollut mahdollisuutta olla hänen kanssaan hänen viimeisinä hetkinä, Lester kertoi ottelun välittäneen Ruudun haastattelussa.

Lester saapui kehään harmaa peruukki päässään, kävelykeppi kädessään sekä villatakkiin pukeutuneena. Lisäksi kuubalaisen kehään kävelyä sävytti Rap-Mummo Eilan kappale Mummo Rap.

– Halusin, että joku kaverini etsii minulle tämän kappaleen, että voin muistella mummoani. Tämä ottelu oli hänen muistolle, Lester kertoi tunteellisena.

Lester voitti ukrainalaisen Denys Ozakovin yksimielisellä pistetuomiolla täyden kuuden erän kamppailun jälkeen. Tampereella asuva ja Kuubasta kotoisin oleva nyrkkeilijä voitti kamppailun kaikin tuomariäänin 60–54.

Itse ottelu oli taattua Dayron Lesteriä, sillä hän pääsi esittämään kehässä tutuksi tullutta rentoa taitonyrkkeilyä, joka oli illan ottelussa ajoittain liiankin rentoa. Vaikka Tampereella asuva nyrkkeilijä antoikin vastustajalleen muutamia paikkoja päästä iskupaikkoihin, niin Lester ei ollut ottelussa todellisissa vaikeuksissa.

Voitto oli Lesterille ammattilaisuran 12. Lester on hävinnyt urallaan kolme ottelua. Kaikki tappiot ovat tulleet vieraskehistä.