Eva Wahlström piti MM-vyönsä Las Vegasissa – kommentoi vastustajaansa: ”Vaikea reagoida tuollaiseen räpellykseen”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Eva Wahlström kertoi mielipiteensä vastustajastaan Ronica Jeffreystä.
Eva Wahlströmin ja Ronica Jeffreyn välinen WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-ottelu päättyi ratkaisemattomaan hajaäänituomioon. Näin ollen Wahlström onnistui puolustamaan viidennen kerran MM-vyötään varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa.

Mestaruutensa säilyttänyt Wahlström kommentoi Viafreen videolla millainen vastustaja oli amerikkalainen Jeffrey.

– Ronica lähti ottelemaan eri tavalla kuin olimme kuvitelleet. Onneksi oli suunnitelmat a, b ja c, että pystyimme muuttamaan omaa ottelusuunnitelmaa. Ronica oli hyvin reagoiva ja vaikeasti liikkuva sekä fiksu nyrkkeilijä.

38-vuotias nyrkkeilijä paljasti, että Jeffreyn nopeus tuotti hänelle vaikeuksia.

– Vaikeinta oli se, että hän löi paljon ja nopeasti. Minulle on helpompaa, että vastustaja lyö lujaa ja harvemmin. Minun on vaikea reagoida tuollaiseen räpellykseen, Wahlström kertoi.Mahdollista uusintaottelua Wahlström kommentoi seuraavasti:

– Tärkeintä oli pitää vyö ja mennä eteenpäin. En näe, että uusinta toisi itselleni mitään. Yleisö toki voisi tykätä siitä.

Las Vegasissa Thomas & Mack Centerissä käydyn ottelun pistetuomioissa oli suurta hajontaa. Ottelun kaikki kolme arvostelutuomaria olivat amerikkalaisia. Richard Ocasio näki Wahlströmin voittaneen ottelun pistein 96–94. Lisa Giampa puolestaan näki Jeffreyn voittaneen ottelun jokaisen erän. Kolmas arvostelutuomari Tim Cheathamin pistekortti oli tasan 95–95.