Tulva vei sillan mukanaan – pyöräilyn MM-kisojen reittiä joudutaan muuttamaan

Julkaistu:

Pyöräily
Englannin Yorkshiressa on kärsitty rajuista tulvista, jotka aiheuttavat päänvaivaa maantiepyöräilyn MM-kisojen järjestäjille.
Ranskan ympäriajo alkoi kesällä 2014 Leedsistä, jossa oli tarjolla hienoja maisemia. Yorkshiren maakunnan tiet olivat idyllisiä ja saivat runsaasti tilaa kansainvälisessä mediassa.

Samalla reitillä oli määrä ajaa maantiepyöräilyn MM-kisoissa, jotka järjestetään Yorkshiressa syyskuun lopussa. Nyt suunnitelmat näyttävät menevän uusiksi, koska alueella on kärsitty tällä viikolla rajuista tulvista.

Romahtanut silta katkaisi tien

Vesi on huuhtonut mukanaan taloja ja teitä. Myös sillat ovat kärsineet vaurioita. Historiallinen Grinton Moor Bridge romahti vesimassojen voimasta, minkä seurauksena sen ylittävä tie katkesi, kuten oheisesta tviitistä näkyy.
Kyseinen tie oli juuri se, jota pitkin Tourin kuskit polkivat viisi vuotta sitten. Reittiä oli tarkoitus käyttää miesten maantieajossa syyskuussa, mutta sillan katkettua kisajärjestäjät joutunevat suunnittelemaan uuden väylän. The Guardian -lehden arvion mukaan siltaa tuskin pystytään korjaamaan syyskuun loppuun mennessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt