Nyrkkeilyn maailmanmestarin suuri suru – jo kertaalleen syövän selättänyt tytär kuoli vain 33-vuotiaana

Julkaistu:

NYRKKEILY
Entisen nyrkkeilyn höyhensarjan maailmanmestarin Barry McGuiganin tytär oli kuollessaan vain 33-vuotias.
Entisen nyrkkeilyn höyhensarjan maailmanmestarin, irlantilaisen Barry McGuiganin tytär Danika McGuigan kuoli syöpään varhain tiistaiaamuna. Hän oli kuollessaan 33-vuotias.

– Olemme erittäin järkyttyneitä ja pyydämme ihmisiltä täyttä yksityisyyttä voidaksemme surra tänä vaikeana aikana, McGuiganin perheen tiedotteessa kerrottiin.

McGuiganilla diagnisoitiin leukemia 11-vuotiaana, mutta hän selvisi siitä kaksi vuotta kestäneen hoitojakson aikana.

Hän tuli myöhemmin tunnetuksi näyttelijänä. The Telegraphin mukaan hän näytteli muun muassa draamakomediasarjassa Can’t Cope, Won’t Cope ja Philomena-elokuvassa, jossa oli mukana muun muassa Dame Judi Dench.

Hänen veljensä, tunnettu nyrkkeilyvalmentaja Shane McGuigan jakoi keskiviikkona Instagramissa koskettavan kuvan siskostaan.– Sydämeni murtuu tätä kirjoitusta varten. Kaunis siskoni Danika hävisi taistelun syöpää vastaan varhain tiistaiaamuna 33-vuotiaana. Hän nujersi sen kerran 11–13-vuotiaana, veli kirjoitti julkaisussa.

– Minä, veljeni ja vanhempamme olimme etuoikeutettuja, kun saimme viettää vielä 20 vuotta uskomattoman Nikan kanssa ensimmäisen taistelun jälkeen. Valitettavasti Nika ei voinut lyödä sitä uudestaan, mutta hän taisteli urheasti loppuun saakka. Rakastan sinua ikuisesti, pikkusiskoni. Lepää rauhassa.

Barry McGuiganista tuli nyrkkeilyn höyhensarjan maailmanmestari vuonna 1985, kun hän kukisti panamalaisnyrkkeilijä Eusebio Pedrozan. McGuigan on auttanut verisyöpäjärjestöjä eri kampanjoissa.