10-vuotiaan tytön nyrkkeilyvideot saavat haukkomaan henkeä – ällistyttäviä temppuja silmät sidottuina!

Julkaistu:

Nyrkkeily
10-vuotias Kira Makogonenko ällistyttää sosiaalisessa mediassa uskomattomilta nyrkkeilyvideoillaan.
Ukrainalainen Kira Makogonenko on jo 10-vuotiaana käsittämättömän lahjakas nyrkkeilijänalku. Isänsä Artem Makogonenkon valmentama tyttö ihastuttaa sosiaalisessa mediassa hurjalla fysiikallaan ja kekseliäillä harjoitteillaan.

Kesäkuun alussa julkaistulla videonpätkällä Makogonenko heittää kehässä takaperinvoltin, jota seuraa tiukka iskusarja. Erityisen vaikuttavan 10-vuotiaan suorituksesta tekee se, että tämä kaikki tapahtuu silmät sidottuina!7-vuotiaana nyrkkeilyn aloittaneen Makogonenkon Instagram-tilillä julkaistuissa videoissa hän tekee myös todella haastavia tasapainoharjoitteita, ja esittelee taitojaan muun muassa hyppynarun kanssa.Lempinimellä ”Pink Panther” tunnetun Magokonenkon Instagram-tilillä on 113 000 tuhatta seuraajaa. Hänen Youtube-tilinsä suosituimmalla videolla on 627 000 näyttökertaa.

Barcroft TV:n Youtube-tilillä julkaistussa haastattelussa joulukuulta 2017 Makogonenko kertoi harjoittelevansa viisi tuntia joka päivä. Tavoitteet olivat jo tuolloin korkealla.

– Ensin minun täytyy voittaa olympiakultaa, ja sitten ryhtyä ammattilaiseksi. Haluaisin myös rikkoa nyrkkeilyn olympiavoittojen ennätyksen, Makogonenko puhkui vuonna 2017.

– Yhden kuukauden harjoittelemisen jälkeen hän saavutti tuloksia, joihin muut lapset eivät pystyisi kahden vuodenkaan treenaamisella, valmentajaisä Artem kertoi videolla.

Molemmat Kiran vanhemmista tukevat tätä orastavalla urallaan, vaikka äiti Ira Makogonenko myönsikin, että tyttären esiintyminen nyrkkeilykehässä pelottaa.

– Olen huolissani, kuin kuka tahansa vanhempi. Oli minulle henkisesti vaikea hetki, kun hän nyrkkeili ensimmäistä kertaa.Makogonenkon tähänastiset ottelutilastot kansallisella tasolla ovat Instagram-tilin mukaan vakuuttavat: 37 voittoa, ei yhtään tappiota.

Ira-äiti vakuutti Barcroftin haastattelussa, että tytär saa vanhempiensa hyväksynnän, päättää hän sitten tehdä elämässään mitä tahansa.

– Minkä uran lapsemme valitseekin, minä ja hänen isänsä tuemme häntä ja teemme kaiken mahdollisen tehdäksemme hänet onnelliseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt