Floyd Mayweather elvisteli paksulla rahapatjallaan ja luksustavaroillaan – mukana maailman suurin Chanelin laukku ja Schwarzeneggerin erikoiskello - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Floyd Mayweather elvisteli paksulla rahapatjallaan ja luksustavaroillaan – mukana maailman suurin Chanelin laukku ja Schwarzeneggerin erikoiskello

Nyrkkeilytähti Floyd Mayweather esitteli käteisvarojaan ja luksustavaroitaan Instagramissa.

Floyd Mayweather ei piilottele omaisuuttaan.­

6.7.2019 11:43

Nyrkkeilytähti Floyd Mayweather, 42, julkaisi Instagramissa videon ja kuvan, jossa hän leveilee omaisuudellaan.

Videossa ja kuvassa ovat esillä lähes kahden miljoonan dollarin käteispotti ja Chanelin jättikokoinen luksuslaukku. Sen Mayweather kertoo saaneensa edesmenneeltä huippusuunnittelijalta Karl Lagerfieldiltä.

Kuvan vieressä olevassa tekstissä Mayweather lähettää viestin kriitikoilleen. Samassa yhteydessä hän toivotti kaikille myös hyvää Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää.

– Olen kuullut 23 vuotta, että Mayweather leveilee autoillaan, koruillaan, kartanoillaan, naisillaan ja rahoillaan. Olen iloinen, että olette vihanneet minua kaksi vuosikymmentä sen sijaan, että olisitte rakentaneet omaa perintöänne. PS. olen täällä jäädäkseni, Mayweather pullisteli.

Mayweatherin mukaan pelkästään huoneen penkillä on esillä 20 dollarin seteleitä jopa 200 000 dollarin eli yli 177 000 euron verran. Lisäksi huoneen pöydällä on näytillä 1,6 miljoonaa dollaria (n. 142 000 euroa).

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rahojen lisäksi Mayweather esittelee videolla paksuja timantti -ja kultakorujaan sekä erikoiskelloaan, joka on näyttelijä-politikko Arnold Schwarzeneggerin mallistosta.

Kellon arvo on euroina noin 60 000.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

  • Näet maailman suurimman Chanelin laukun, kun painat yllä olevan kuvan oikeassa reunassa sijaitsevaa nuolta

Mayweatherilla on Instagarmissa yli 22 miljoonaa seuraajaa. Lauantaiaamupäivään mennessä hänen tuoreesta pullisteluistaan oli tykännyt lähes 1,8 miljoonaa ihmistä.

Mayweather tunnetaan nyrkkeily -ja urheilumaailmassa lempinimellä ”Money”.

Voittamaton nyrkkeilytähti on lempinimelleen uskollisen esitellyt useaan otteeseen varallisuuttaan sosiaalisessa mediassa. Nyrkkeilijän omaisuuden on arvioitu olevan Daily Mailin mukaan 620–886 miljoonan euroa.

Mayweatherin viimeisestä nyrkkeilyottelusta on kulunut lähes kaksi vuotta. Silti urheilumaailman kohunimellä ei ole puutetta rahasta.

Mayweatherin ja entisen UFC-mestarin Conor McGregrorin välinen 2017 elokuussa käyty ottelu toi nyrkkeilytähdelle eri arvioiden mukaan 200–300 miljoonan dollarin (177–266 miljoonan euron) palkkion.

Floyd Mayweather kuittasi jättipalkkion voittamastaan ottelusta Conor McGrogoria vastaan elokuussa 2017.­

Ammattilaisnyrkkeilyurallaan kaikki 50 ottelua voittanut Mayweather kävi näytösottelun viime vuoden joulukuussa japanilaista potkunyrkkeilijää Tenshin Nasukawaa vastaan. Irvokas näytös kesti vain kaksi minuuttia. Se tuotti Mayweatherin tilille euroina 7,9 miljoonaa.

Mayweather tunnetaan urheilu-uran lisäksi nyrkkeily -ja urheilupromootioyritys Mayweather Promotionsista sekä vaatebrändi TMT:stä eli The Money Teamista. Kesäkuussa Mayweather julkisti laajentaneensa yritystään Japaniin.

Luitko jo nämä?