Tämä video liikutti Eva Wahlströmin kyyneliin – legendan sanat lämmittivät

rac

Julkaistu:

Ammattinyrkkeily
Eva Wahlström jatkaa Amerikan-valloitustaan. Voitto elokuussa voi johtaa isoihin rahoihin.
Eva Wahlström puolustaa MM-titteliään 2. elokuuta nyrkkeilyn pääkaupungissa Las Vegasissa.

Vastassa on nuori haastaja Yareli Larios, ottelupaikkana kuuluisa Thomas & Mack Center ja Wahlströmille varattu illan päätähden rooli.

Wahlströmille, 38, tämä kaikki sopii.

– Minä kuulun sinne. Minut on tehty koviin paikkoihin, hän sanoo.

– On hienoa toteuttaa omia haaveitani näin vanhana. En ajatellut, että Amerikan-valloitukseni alkaa melkein 40-vuotiaana.

Ammattinyrkkeilyssä tappio kovassa ottelussa on usein arvokkaampi kuin voitto vähäpätöisessä.

Wahlström kohtasi viime joulukuussa New Yorkissa naisnyrkkeilyn supertähden Katie Taylorin. Wahlström ei voinut Taylorille mitään, mutta suomalainen taisteli urheasti alusta loppuun.

Se teki vaikutuksen Natlyn Jonesiin, joka kutsui aviomiehensä television äärelle ottelua katsomaan. Myös mies piti näkemästään.

Tuo mies sattui olemaan Roy Jones junior, yksi viime vuosikymmenten parhaista nyrkkeilijöistä. Jonesit pyörittävät nykyisin promootioyhtiötä, joka etsi hyvää naisnyrkkeilijää tapahtumiensa tähdeksi.

Alun perin Jonesit kaavailivat Wahlströmille ottelua toukokuulle Washingtonin osavaltioon, mutta erilaisten vastoinkäymisten päätteeksi paikaksi valikoitui Las Vegas ja ajankohdaksi elokuun alku.

– Kun aikaa on kulunut näin paljon, olen ollut aika paljon heihin yhteydessä ja tutustunut heihin hyvin. Koska vastoinkäymisiä on ollut, olen nähnyt miten hyvin he toimivat tässä tilanteessa ja miten minä toimin, Wahlström sanoo.

Wahlströmin mukaan juuri Jonesien vilpittömyys ja rehellisyys taivutti hänet yhteistyöhön heidän kanssaan. Nyt he ovat sopineet kolmesta ottelusta, kävi elokuussa miten tahansa. Raha ei ratkaissut, sillä Wahlströmin tuleva ottelupalkkio on suhteellisen pieni.

Jonesit lähettivät Wahlströmin keskiviikkoiseen tiedotustilaisuuteen videon, jossa he kertoivat yhteistyöstään.

– Olet hyvä, rehellinen ihminen, ja me olemme hyviä, rehellisiä ihmisiä. Hyvät ihmiset eivät usein pääse toimimaan hyvien ihmisten kanssa. On upeaa toimia kanssasi, koska olet hyvä ihminen, Roy Jones junior hehkutti.

Jonesin sanat liikuttivat Wahlströmiä.

– Tuli ihan tippa linssiin, kun katsoin sen.

Vaikka jatko on turvattu, on Wahlströmillä silti paljon pelissä. Hän kohtasi Taylorin yhtä sarjaa tavallista painoluokkaansa ylempänä eikä siksi menettänyt MM-titteliään.

Wahlströmin täytyy säilyttää tittelinsä Lariosia vastaan, sillä syksyllä häntä odottaa iso ottelu. Suuren Top Rank -tallin isoin naistähti Mikaela Mayer ottelee Wahlströmin sarjassa ja on valmis ensimmäiseen MM-otteluunsa.

– Jos voitan, on todennäköistä että kohtaan Mayerin syksyllä, Wahlström paljastaa.

Alustavia neuvotteluja on jo käyty, eikä niissä ole puhuttu pikkurahoista. Amerikan-raitti voi osoittautua vielä Wahlströmille kullatuksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt