MM-ottelusta tehohoitoon joutuneen nyrkkeilijän tilasta uutta tietoa

Promoottori kertoi ammattinyrkkeilijä Adonis Stevensonin tilasta tuoretta tietoa.

Nyrkkeilyn MM-ottelulla oli ikävä seuraus.

3.12.2018 8:55

Montrealissa käyty raskaan keskisarjan MM-ottelu päättyi rajuun tyrmäykseen Suomen aikaa sunnuntaiaamuna.

Ukrainalainen Oleksandr Hvozdyk antoi 11. erässä iskusarjan, joka pudotti kanveesiin titteliä puolustaneen kanadanhaitilaisen Adonis Stevensonin.

Stevenson menetti tajuntansa viimeisessä iskussa ennen kuin tuomari ehti väliin. Stevenson, 41, nousi vielä omin jaloin tuomionjulistukseen, mutta sen jälkeen hänet siirrettiin läheisen sairaalan teho-osastolle. Sunnuntaina aamupäivällä Stevensonin promoottori tiedotti Twitterissä, että hänen suojattinsa on kriittisessä tilassa.

Sunnuntai-iltana Montreal Journal kertoi, että Stevenson olisi vaivutettu koomaan.

Nyt Stevensonin tilasta on saatu uutta tietoa. Promoottori Yvon Michelin mukaan Stevensonin tila on muuttunut sairaalassa kriittisestä kohti vakaata.

– Tämä suhteellisen hyvä uutinen. Hänen perheensä haluaa kiittää ihmisiä, jotka ovat lähettäneet kannustavia viestejä. Uutta tietoa kerrotaan, kun sitä on saatavilla, Yvon Michelin totesi Twitterissä.

Stevensonin kihlattu Simone God on ollut puolisonsa tukena sairaalassa. Pariskunnalla on alle kuukauden ikäinen Adonia-niminen tytär.

– Adonis rakastaa tytärtään ja taistelee hänen puolestaan. Pyydämme kaikkia kunnioittamaan yksityisyyttämme. Pitäkää meidät rukouksissanne, kihlattu viestitti sunnuntaina.

Luitko jo nämä?