Lääkärit vaivuttivat MM-ottelussa tyrmätyn nyrkkeilymestarin koomaan – kihlattu: ”Pyydämme, että pitäisitte meidät rukouksissanne”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Adonis Stevenson on tehohoidossa montrealilaisessa sairaalassa.
Montrealissa käyty raskaan keskisarjan MM-ottelu päättyi rajuun tyrmäykseen Suomen aikaa sunnuntaiaamuna. Ukrainalainen Oleksandr Hvozdyk antoi 11. erässä iskusarjan, joka pudotti kanveesiin titteliä puolustaneen yhdysvaltalaisen Adonis Stevensonin.

Stevenson menetti tajuntansa viimeisessä iskussa, ennen kuin tuomari ehti väliin. Stevenson, 41, nousi vielä omin jaloin tuomionjulistukseen, mutta sen jälkeen hänet siirrettiin läheisen sairaalan teho-osastolle. Sunnuntaina aamupäivällä Stevensonin promoottori tiedotti Twitterissä, että hänen suojattinsa on kriittisessä tilassa.

Sunnuntai-iltana Montreal Journal kertoi, että Stevenson olisi vaivutettu koomaan. Lehden mukaan kyseessä on lääkärien varotoimi, jolla he pyrkivät vähentämään nyrkkeilijän aivoissa olevaa turvotusta.

– Olen sairaalassa hänen vierellään ja tukenaan. Hän on mestari ja taistelija, joka ei aio luovuttaa, Stevensonin kihlattu Simone God kertoi lehdelle.

Pariskunnalla on alle kuukauden ikäinen Adonia-niminen tytär.

– Adonis rakastaa tytärtään ja taistelee hänen puolestaan. Pyydämme kaikkia kunnioittamaan yksityisyyttämme ja että pitäisitte meidät rukouksissanne, kihlattu viestitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt