Nyrkkeily

Raskaan sarjan nyrkkeilymestari löi maskottiparan kanveesiin tv-lähetyksessä – video osoittaa rajun iskun voiman

Julkaistu:

nyrkkeily
Maailmanmestari Deontay Wilderin lyönti pudotti maskotin heti lattian pintaan.
Voittamaton nyrkkeilyn raskaan sarjan WBC-liiton maailmanmestari Deontay Wilder on jälleen otsikoissa nyrkkiensä ansiosta. Tällä kertaa tosin Wilderin tilintekijöiden vastaanottajana ei ollut toinen nyrkkeilijä, vaan pahaa-aavistamaton maskotti.

Wilder vieraili lokakuun alussa amerikkalaisen ESPN:n espanjankielisen kanavan Nacion ESPN -ohjelmassa keskustelemassa tulevasta kohtaamisestaan Tyson Furyn kanssa. Wilder ja Fury kohtaavat 1. joulukuuta.

Osana ohjelmaa Wilder osallistui stunttiin, jossa hän esitteli lyöntivoimaansa studioon tuotuun maskottiin. Hän latasi videon Instagramiin pian tv-vierailunsa jälkeen.
Viiksekäs, sombreroon pukeutunut maskotti sai tuta Wilderin täyden lyöntivoiman. Wilder iski kovan karjaisun saattelemana ja maskotti tipahti välittömästi kanveesiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puolitoista viikkoa osuman jälkeen eri medioissa uutisoitiin, että henkilö maskottiasun sisällä olisi loukkaantunut vakavasti. Sen lisäksi väitettiin, ettei Wilder olisi tiennyt, että puvun sisällä oli ihminen.

Wilder katsoi asiakseen kertoa tapahtumista lisää lokakuun toisena viikonloppuna.


– Mikä tahansa otsikko, jossa väitetään, etten tiennyt ihmisen olevan siellä sisällä, on puhdasta klikkien kalastelua. Älkää nyt viitsikö. Osoittakaa hieman kunnioitusta! Wilder kirjoitti Instagramissa.

– Pyydän vilpittömästi anteeksi tältä rohkealta mieheltä, joka loukkaantui (jos tämä on totta). Kunnioitan häntä valtavasti, hänen osallistumistaan, heittäytymistään tilanteeseen ja rohkeuttaan.

Wilder kertoi myös aikovansa kutsua maskottihenkilön kamppailuunsa Furya vastaan.

– Sanaani voi luottaa, Wilder kuittasi lopuksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt