Nyrkkeily

Edis Tatli luopui EM-tittelistään – valmentaja vähäsanaisena: ”Liittyy MM-hankkeeseen”

Julkaistu: , Päivitetty:

Nyrkkeily
Edis Tatli puolusti viimeksi EM-titteliään elokuussa Savonlinnassa.
Nyrkkeilyn kevyen sarjan Euroopan mestari Suomen Edis Tatli on luopunut tittelistään. Asia selviää nyrkkeilyliitto EBU:n verkkosivuilta.

Tatlin valmentaja Pekka Mäki vahvisti asian Ilta-Sanomille.

– Se pitää paikkaansa. Kerromme tänään myöhemmin lisää asiasta. Siksi olen nyt vähäsanainen, Mäki sanoi.

– Sen verran voin sanoa, että tämä liittyy MM-hankkeeseen, Mäki lisäsi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tatli otteli edellisen kerran 11. elokuuta. Silloin hän voitti espanjalaisen Frank Urquiagan Savonlinnassa yksimielisellä tuomaripäätöksellä.

– Tatlin ensimmäinen haastaja Euroopassa on edelleen Marvin Petit. Ediksen piti alun perin kohdata hänet jo elokuussa Savonlinnassa, mutta Petit’n loukkaantumisen vuoksi vastustaja vaihtui. Euroopan ammattinyrkkeilyliitto olisi halunnut, että Edis olisi puolustanut mestaruuttaan kenties jo marraskuussa, manageri Pekka Mäki kertoi STT:lle.

Tatli on otellut urallaan 33 ottelua, joista hän on voittanut 31 ja hävinnyt kaksi. 31-vuotias nyrkkeilijä on otellut kerran WBA-liiton MM-tittelistä. Ottelu Kuuban Richar Abrilia vastaan päättyi tappioon tuomariäänin syyskuussa 2014.

Mäki sanoo P3boxingin tiedotteessa, että Tatlille kaavaillaan seuraavaa ottelua tämän vuoden lopulle tai ensi vuoden alkuun.

– On mahdollista, että silloin järjestetään eräänlainen karsintaottelu, jonka voittaja pääsee iskemään MM-vyöstä, Mäki sanoo tiedotteessa.

Tatli osallistuu tänä syksynä MTV:llä esitettävään Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt