Nyrkkeily

Nyt tärähti nyrkki väärään osoitteeseen – kuvaaja ikuisti dramaattisen tilanteen nyrkkeilyn huippuottelussa

Julkaistu: , Päivitetty:

nyrkkeily
Badou Jackin nyrkki teki lauantaina tuhoa väärään osoitteeseen.
Kehätuomari Ian John-Lewis pääsi turhankin lähelle tapahtumien keskipistettä lauantaina Torontossa, jossa Badou Jack ja Adonis Stevenson mittelivät täydet 12 erää raskaan keskisarjan titteliottelussa.Kun John-Lewis oli menossa erottamaan väsyneet ottelijat toisistaan päätöserässä, ruotsalainen Jack lähetti liikkeelle rajun vasemman koukun. Stevenson oli jo ottanut askeleen taaksepäin tilanteesta, ja Jackin vasuri tärähti suoraan kehätuomarin nenään.

Ammattimies kuitenkin kokosi itsensä salamannopeasti. John-Lewis pyyhkäisi hieman verta kasvoiltaan, hymyili ja antoi ottelun jatkua.

Itse kamppailu päättyi enemmistöpäätöksellä ratkaisemattomaan: 114–114, 114–114, 115–113. Yksi tuomareista merkitsi ottelun niukasti Jackille, mutta kanadalainen Stevenson sai enemmistöpäätöksen vuoksi säilyttää tittelinsä.

Tuomarin lyöminen alkaa tulla ruotsalaisottelijalle tavaksi. Hieman yli vuosi sitten James DeGalea vastaan käydyssä ottelussa Jack myös iski kehätuomaria.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jack ”The Ripper” on voittanut uransa 26 ammattilaisottelusta 22 ja hävinnyt vain kerran. Kolme on päättynyt ratkaisemattomaan. ”Superman” Stevensonin uran saldo on komea 29–1–1. Kumpikin ottelija piti luonnollisesti itseään voittajana.

– Aivan ehdottomasti voitin. Yksikään tuomareista ei katsonut häntä voittajaksi, Jack sanoi CBS Sportsin mukaan.

– Voitin, koska satutin häntä kroppaan. Hän hidastui ja pidin painetta yllä. Osuin häneen enemmän, siksi mielestäni voitin, Stevenson puolestaan sanoi.

Video iskusta lisätty klo 12.09. Korjattu myös kamppailun painoluokka.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt