Nyrkkeily

Eva Wahlströmin kukistama vastustaja kyseenalaisti rajusti tuomareiden ratkaisun: ”Mikä liukastuminen?”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Melissa St. Vil julkaisi ottelutilanteesta videon.
Eva Wahlström säilytti perjantai-iltana ammattinyrkkeilyn ylemmän höyhensarjan WBC-liiton MM-tittelinsä.

Wahlström kukisti haitilais-yhdysvaltalaisen Melissa St.Vilin enemmistötuomiolla (97–93, 96–94, 95–95) kymmenen erän kamppailun jälkeen.

Wahlström hallitsi ottelun alkua, mutta St. Vil lisäsi tempoa kamppailun puolivälissä ja otti erävoittoja kovilla koukuillaan.

Wahlström kävi jopa kertaalleen lattian pinnassa, mutta hänelle ei laskettu lukua. Luvunlaskun saaneelta nyrkkeilijältä vähennetään piste, mutta kyseinen tilanne tulkittiin liukastumiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

St. Vil on kuitenkin tilanteesta eri mieltä. Hän on julkaissut Instagramissa tilanteesta videopätkän ja kyseenalaistaa tuomion.

– Niin mikä liukastuminen? hän kyselee videon tekstissä, jonka hän on osoittanut WBC-liiton viralliselle tilille.
Julkaisu on synnyttänyt pitkän keskustelun, jossa osa on samaa mieltä St. Vilin kanssa, osan mielestä tuomio meni täysin oikein.

Jotkut jopa väittävät, että St. Vililtä ryöstettiin voitto.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– He petkuttivat, sinä voitit selkeästi ottelun. Menit hänen kotikaupunkiinsa ja hallitsit ottelua. Se pitäisi käydä seuraavaksi sinun kotonasi, olet edelleen mestari, eräs kommentoi.

– Olen Ruotsista, katsoin ottelun, ja Eva voitti. Hän voitti erät 1–5, ja Melissa voitti jotkut eristä 6–9. Jos katsot tuon ”tyrmäyksen” normaalilla nopeudella, se on selvästi liukastuminen, toinen vastasi.

Katso kooste ottelusta alla olevalta videolta.Jos video ei näy, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt