Nyrkkeily

Video: Raju tyrmäys päättyi kehästä ulos kaatumiseen – tyrmääjä juhli Putin-paita yllään

Julkaistu:

nyrkkeily
Murat Gassijev otti näyttävän voiton Yunier Dorticosista lauantaina.
Murat Gassijev löi Yunier Dorticosin ja eteni nyrkkeilyn World Boxing Super Seriesin eli WBSS:n alemman raskassarjan finaaliin lauantaina.

Gassijevin voitto tuli lopulta varsin näyttävästi. Hän tyrmäsi Dorticosin niin, että tämä lensi ulos kehästä 15 sekuntia ennen kamppailun päätöstä.Videolla näkyvät kamppailun ratkaisuhetket sekä loppujuhlinta.

Dorticos oli täysin pehmentynyt päätöserään mentäessä, eikä venäläisen Gassijevin tarvinnut kuin varmistella voittonsa. Hän viimeisteli tyrmäyksensä pakottamalla Dorticosin perääntymään köysiä vasten. Kun lopen uupunut Dorticos yritti väistellä Gassijevin iskuja, hän kaatui köysien välistä ulos kehästä.

Gassijev juhli voittoaan verhoutumalla ensin Venäjän lippuun. Myöhemmin hän puki ylleen Vladimir Putinia tukevan t-paidan. Paidassa luki iskulause ”Future Putin 2018” eli viittasi tuleviin Venäjän presidentinvaaleihin, jossa Putin on ehdolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Gassijev otti ammattilaisuransa 26:n voiton 2014 olympiaisäntä Sotshin lähellä Adlerin kaupungissa. Hän kohtaa finaalissa ukrainalaisen Oleksandr Usykin. Kumpikaan ei ole hävinnyt ammattilaisurallaan yhtään kamppailua.