Eva Wahlström ryhtyi promoottoriksi – kohtaa ”Pikku miss Tysonin”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Eva Wahlströmin haastaja on kokenut kovia.
Eva Wahlström puolustaa ammattinyrkkeilyn MM-titteliään 9. maaliskuuta yhdysvaltalaista Melissa St Viliä vastaan.

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan tittelistä kamppaillaan Espoon areenassa. Tapahtuman järjestää uusi nyrkkeilypromootio F4L, jonka osakas Wahlström on.

Haitilaissyntyinen St Vil on kokenut kovia kehän ulkopuolella. Hän kertoi Vice Sportsille 2015, että hänen vanhempansa pahoinpitelivät häntä lapsena.

Elokuussa 2009 St Vil joutui entisen valmentajansa Roger Mayweatherin, huippunyrkkeilijä Floyd Mayweatherin sedän pahoinpitelemäksi. Roger Mayweather tunkeutui Las Vegasissa asuntoon, jossa St Vil asui.

– Jos poliisi ei olisi tullut ajoissa, en olisi tässä enää. Hän kuristi minua takaapäin ja löi minua. Olin lattialla, ja hän oli päälläni. Mitä enemmän liikuin, sitä hitaammin sydämeni löi. Minusta tuntui, että aivoni räjähtävät. En voinut hengittää, St Vil kertoi Vice Sportsille.

Mayweather teki syyttäjän kanssa sopimuksen, jonka nojalla hän selvisi vuoden ehdonalaisella vankeudella.

St Vil, 34, on otellut ammattilaisena 16 kertaa ja voittanut otteluista 10. Hänen lempinimensä on Little Miss Tyson eli Pikku miss Tyson.

Wahlström, 36, on voittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki 22 ammattilaisotteluaan.

Wahlströmin entinen promoottori tiedotti jo viime keväänä, että Wahlström kohtaisi St Vilin Turussa. Wahlströmin vastustaja kuitenkin vaihtui pari viikkoa ennen tapahtumaa argentiinalaisen Mayra Alejandra Gomeziin.

St Vil kertoi Ilta-Sanomille, ettei ollut koskaan kuullutkaan ottelutarjouksesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt