Nyrkkeily

Ruotsalaisnyrkkeilijä vaivutettiin koomaan aivoleikkauksen jälkeen – makaa yhä sairaalassa vakavassa tilassa

Julkaistu:

nyrkkeily
Erik Skoglund vietiin sairaalaan harjoitusten jälkeen.
Ruotsalaisnyrkkeilijä Erik Skoglund tunsi olonsa heikoksi perjantaina harjoitusten jälkeen. Hänet vietiin sairaalaan kotikaupungissaan Nyköpingissä.

Skoglundilla havaittiin aivoverenvuoto, jonka myötä hänet leikattiin.

Toimenpiteen seurauksena hänet vaivutettiin koomaan. Skoglundin tila on tällä hetkellä vakaa, mutta vakava. Seuraavat päivät ovat kriittisiä hänen toipumisensa kannalta.

26-vuotias ruotsalainen on otellut ammattilaisena 27 ottelua. Tappion hän on kokenut kerran, se tuli tyrmäyksellä hänen edellisessä ottelussaan syyskussa. Tuo kamppailu jäänee hänen viimeisekseen nyrkkeilykehissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jokainen, joka on kokenut noin vakavan toimenpiteen, ei voi jatkaa ammattinyrkkeilijän uraansa Ruotsissa, sanoi Ruotsin nyrkkeilyliiton lääkäri Sanna Neselius Expressenin artikkelissa.

– Leikkaus onnistui mielestämme hyvin, mutta se ei kerro mitään kuinka vakava aivovamma on kyseessä. Ensimmäiset merkit saamme, kun hän herää.

Skoglund kohtasi syyskuussa brittiläisen Callum Smithin. Saatuaan tiedon ruotsalaisen kollegansa tilanteesta, Smith lähetti terveisensä Skoglundille.
– Ajatukset ja rukoukset menevät Erik Skoglundille ja hänen perheelleen. Toivon hänelle pikaista paranemista, Smith tviittasi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ylemmässä keskisarjassa nyrkkeillyt Skoglund on otellut paidattomana kahdesti Helsingissä: vuosina 2011 ja 2012.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt