Nyrkkeily

Nyrkkeilyvalmentaja paljasti vaimonsa julman juonen ovelasti – lavasti oman kuolemansa FBI:n avulla: ”Se oli pelottavaa”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Ramon Sosa luuli olevansa onnellisessa avioliitossa, kunnes vanha tuttava otti yhteyttä.
Nyrkkeilyvalmentaja ja -salin omistaja, yhdysvaltalainen Ramon Sosa luuli löytäneensä elämänsä rakkauden, kun hän tapasi tulevan vaimonsa Lulun teksasilaisessa baarissa vuonna 2007.

Eronnut kolmen aikuisen lapsen isä meni naimisiin Maria ”Lulu” Sosan kanssa vuonna 2010, mikä ratkaisi yhden ongelman. Lulun oli aiemmin käytävä kotimaassaan Meksikossa muutaman kuukauden välein uusimassa viisuminsa. Avioliitto takasi hänelle green cardin Yhdysvaltoihin.

Elämä sujui hyvin aina vuoteen 2015 asti, jolloin taloudelliset huolet alkoivat. Yhdessä perustetulla The Woodlands nyrkkeilysalilla ei mennyt hyvin, mikä rasitti myös avioliittoa.

– Luulin, että pääsisimme siitä yli. Yhtäkkiä Lulu kertoi haluavansa avioeron, Sosa kertoi The Sunin mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pahempaa oli luvassa.

Pian tämä jälkeen Sosan entinen valmennettava ja tuttava Gustavo otti yhteyttä. Hän kertoi Lulun halunneen palkata hänet tappamaan aviomiehensä 2 000 dollarilla. Lulu ei tiennyt miesten tuntevan toisensa.

– Aluksi, kun hän kertoi asiansa, luulin hänen pilailevan, Sosa kertoo.
Kaksikko teki suunnitelman. He nauhoittivat keskustelun, jonka Gustavo kävi Lulan kanssa.

– Gustavo kertoi tapaamisessa tuntevansa kaksi palkkatappajaa. Heidän keskustelunsa jälkeen veimme nauhan poliisille. He olivat todella ällistyneitä mutta keksivät hienon suunnitelman. Minun piti teeskennellä kuollutta, ja minusta otettiin kuvia näytettäväksi Lululle.

FBI:n avulla Sosa lavastettiin kuolleeksi. Hänet aseteltiin matalaan hautaan teksasilaisessa autiomaassa.

– Kuolleen esittäminen oli pelottavaa. En todellakaan uskonut suhteemme saavan tällaista käännettä.

Sosa pysytteli piilossa hotellissa kolme päivää. Palkkatappajaa näyttelevä poliisi tapasi Lulun ja näytti kuvat. Hän hymyili nähtyään ne, mutta hymy hyytyi pian. Lulu tuomittiin 20 vuodeksi vankilaan lokakuussa 2016.

Myöhemmin selvisi, että vaimo oli mustamaalannut aviomiestään ja valehdellut hänestä perheelleen ja ystävilleen kuukausien ajan. Lulu oli muun muassa siirtänyt tyhjiä pulloja Sosan viereen tämän nukkuessa ja ottanut hänestä valokuvia todistaakseen miehensä olevan alkoholisti.

– Koko avioliittomme oli valhe, Sosa sanoi teksasilaiselle khou.comille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt