Nyrkkeily

Robert Heleniukselta tiukkaa puhetta vastustajalle – ”Heille pitäisi olla oma sarja”

Julkaistu:

nyrkkeily
Robert Helenius kohtaa lauantaina Dillian Whyten, joka on kärsinyt aiemmin urallaan dopingpannan.
Robert Helenius haluaa nyrkkeilyn dopinghuijarit kuriin. Ahvenanmaan kovanyrkki kohtaa lauantaina britti Dillian Whyten, joka kärsi kahden vuoden dopingpannan 2012–2014.

Ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa Helenius puhui dopingista nyrkkeilyssä. Viesti oli selvä, vaikkei hän maininnut Whytea nimeltä.

– Tiedän, että (doping) on ongelma, mutta yritän olla ajattelematta asiaa. Se on typerää touhua, Helenius sanoi Daily Mailin mukaan.

Whyte kärysi metyyliheksamiinin käytöstä unkarilaista Sandor Baloghia vastaan käymänsä ottelun jälkeen. Hän sai palata kehään lokakuussa 2014.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Whyte kärsi uransa tähän saakka ainoan tappionsa kenties kovimmassa ottelussaan. Hän hävisi lauantain otteluillan päätähdelle Anthony Joshualle joulukuussa 2015.

– Huijarit ovat huijareita. Heille pitäisi ehkä olla oma sarjansa, Helenius pamautti.

– En ymmärrä, miten he voivat doupata. Ymmärrän rahan ja voittojen houkutuksen, mutta minusta se ei ole reilua, eikä niin toimi oikea viikinki.

Helenius kertoi myös, ettei häntä kiinnosta luoda suurta profiilia ja mainetta kehän ulkopuolella. Show kehässä riittää. Hänen ainoa tavoitteensa on voitto lauantaina ja sen seurauksena kenties mahdollisuus titteliotteluun.

– Jos on riittävän hyvä nyrkkeilijä, niin kyllä ihmiset kiinnostuvat. En ole tullut tänne soittamaan suutani, olen viihdyttäjä vain kehässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt