Nyrkkeily

Dillian Whyte lupasi Robert Heleniukselle kipua – suomalaiselle buuauskonsertti

Julkaistu:

nyrkkeily
Lauantain jättimäisen nyrkkeilyillan punnitustilaisuudessa buuattiin Heleniukselle.
Robert Helenius ja britti Dillian Whyte kohtaavat lauantaina Cardiffissa. Perinteinen punnitustilaisuus järjestettiin perjantaina. Helenius painoi 112,7 kiloa ja Whyte 112,3 kiloa.

– Olen tehnyt kovasti töitä. Painoni kertoo siitä kaiken, Whyte totesi tilaisuudessa.

Brittiläinen on ollut aikaisemmin urallaan raskaammassa kunnossa. Whyte oli nyt viisi kiloa kevyempi kuin edellisessä ottelussaan elokuussa. Heleniuksen paino on noussut neljä kiloa sitten hänen edellisen ottelunsa kesäkuussa.

Alla olevalla videolla on Heleniuksen ja Whyten punnitustilaisuus.Tilaisuudessa ainoastaan Whyteltä kysyttiin kommentteja puntarin äärellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Helenius on hyvä ja vahva nyrkkeilijä, mutta uskon, että minulla on kaikki mitä tarvitaan.

– Minun täytyy otella fiksusti. Olen tosin sanonut niin ennenkin, mutta homma on lähtenyt lapasesta heti ensimmäisestä kongista.

Mitä odotat huomiselta?

– Pain (suom. kipua)! Whyte huusi täydellä äänellä.


Punnituksen jälkeen Whyte sanoi jotain Heleniukselle, johon suomalainen myös vastasi. Molemmilla ottelijoilla petti pokka sen seurauksena.

Punnitustilaisuudessa oli paikalla noin 5 000 ihmistä. He buuasivat Heleniukselle.

Lauantaina Cardiffin Millenium-stadionilla on paikalla 75 000 ihmistä. Helenius ja Whyte ottelevat WBC-liiton hopeamestaruudesta.

Illan pääottelussa kohtaavat Anthony Joshua ja Carlos Takam. Joshua pitää hallussaan IBF- ja WBA-liittojen raskaan sarjan mestaruusvöitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt