Video: Härski temppu nyrkkeilyottelussa – kovan pommin antanut tyrmääjä tuomittiin hävinneeksi

Louis Adolphe tyrmäsi Nathan McIntoshin vastoin sääntöjä Lontoon nyrkkeilyillassa.

Louis Adolphe (vas.) tuomittiin häviäjäksi tyrmättyään Nathan McIntoshin (oik.) tuomarin huudettua tauon merkiksi.

15.10.2017 14:31

Välisarjan nyrkkeilyottelu Nathan McIntoshin ja Louis Adolphen välillä sai kummallisen päätöksen Lontoossa lauantaina. McIntosh julistettiin voittajaksi, vaikka tuli tyrmätyksi.

Adolphe, 25, tyrmäsi McIntoshin, 29, kymmenen sekuntia ennen avauserän päätöstä. Epätavalliseen tuomioon päädyttiin, sillä kehätuomari Howard Foster oli juuri ennen tyrmäystä huutanut ottelijoille tauon merkiksi ja lähestyi erottamaan toisiaan halailleet nyrkkeilijät.

Brittiottelija Adolphe ei tuomarin huudoista piitannut, vaan pamautti oikean koukkunsa suoraan maanmiehensä naamatauluun heti, kun kaksikko oli irtaantunut toisistaan.

Louis Adoplhe (vas.) löi vastustajansa kanveesiin raukkamaisella tavalla.

McIntosh kaatui suorilta jaloilta kanveesiin, kun Adolphe lähti riemuitsemaan lyöntinsä tulosta. Kehätuomari Foster näytti välittömästi kehän laidalle, että ottelu oli ohi.

Wembleyn SSE-areenan yleisö reagoi tilanteeseen kaksijakoisesti. Osa hurrasi Adolphen tyrmäystä, mutta monet buuasivat britin raukkamaiselle teolle. Kehää rientäneet lääkärit hoitivat kanveesissa maannutta McIntoshia joitakin minuutteja.

Brittiottelija Louis Adoplhe tuuletti ensin tyrmäystään, mutta tuomittiin lopulta häviäjäksi.

Lopulta McIntosh pääsi takaisin jaloilleen, ja tuomari nosti hänen kätensä voiton merkiksi. Adolphe näytti ymmärtäneensä väärän tekonsa ja pyyteli sitä anteeksi kilpakumppaniltaan.

Videon ottelusta näet täältä (Youtube). Tyrmäys tapahtuu kohdassa 3.40.

Lähde: givemesport.com

Luitko jo nämä?