Nyrkkeily

Sopisiko tämä suomalainen lihaskimppu uuteen Rocky-elokuvaan? IS:n lukija on kuin ilmetty Ivan Drago

Julkaistu:

rocky-elokuvat
Uuteen Creed 2 -elokuvaan etsitään päähenkilöä Suomesta. IS löysi rooliin hyvän ehdokkaan lukijan kuvista.
Menestyselokuva Creedin jatko-osaa työstetään parhaillaan. Kuten Ilta-Sanomat kertoi tiistaina, elokuvan ”pahista” etsitään Suomestakin. Nyrkkeilypromoottori Markus Lammi twiittasi maanantaina, että Suomesta tai Skandinaviasta haetaan nyrkkeilijää tai mahdollisesti kamppailu-urheilijaa suureen elokuvatuotantoon Hollywoodiin.

– He etsivät 20–25-vuotiasta vähintään 190-senttistä ikään kuin viikingin näköistä ottelijaa. Jos mietitään Dragoa, niin hänellähän on korkeat poskipäät ja jykevä leuka, Lammi kertoi IS:lle.

Uutisen yhteydessä pyydettiin lukijoita lähettämään kuvia, jos he kokivat muistuttavansa Rocky IV-elokuvan pääpahista Ivan Dragoa – eli siis ruotsalaista Dolph Lundgrenia. Monen mainion osallistujan joukosta espoolainen Antti Paasi valikoitui IS Urheilun Rocky-raadin ykkösnimeksi.


Fyysisesti Paasi sopisi Lammin kuvaukseen täydellisesti. Merkittävä osa Dragon hurjuudesta perustui kansallisuuden – Neuvostoliiton – ohella sulaan fyysiseen ylivoimaan. Lundgren on 195-senttinen, Paasi 193. Painoa on 100 kiloa ja kuten kuvat kertovat, merkittävä osa siitä on lihasta.


– Kaverit yllyttivät lähettämään kuvia ja ihan huumorilla ajattelin lähettää. Mutta olisihan se upea juttu, puhelimitse tavoitettu Paasi kertoo.

23-vuotias kertoo, ettei hänellä ole paljoa kokemusta kamppailulajeista. Muutaman nyrkkeilytunnin hän paljastaa käyneensä. Hän pelasi nuorempana jalkapalloa ja jääkiekkoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– No, kaukalossa tuli joskus yhteenottoja, tuli aikoinaan tapeltua, Paasi nauraa.

Paasi innostui kuutisen vuotta sitten kehonrakentamisesta. Hän ei mennyt kuntosalille tehdäkseen kovia ennätyksiä, vaan muokatakseen kropastaan mieleisensä. Kuten kuvistakin voi päätellä, hänen esikuvansa harrasteessa ovat kovimmasta päästä.


– Tavoittelen nimenomaan taiteellista vartaloa, ja kun aloitin, sain nopeasti tuloksia. Innostuin, kun näin vanhan koulun kehonrakentajien kuten ”Arskan” (Arnold Schwarzennegger) sekä Frank Zanen videoita ja ajattelin, voiko ihminen näyttää tuollaiselta. Todella siistiä.


Rocky-elokuvasarja on luonnollisesti Paasille tuttu. Hän kertoo katsoneensa elokuvasarjan muutamaan otteeseen läpi, mutta edellisestä katselukerrasta on vierähtänyt tovi.


Drago tuli mukaan elokuvasarjaan neljännessä osassa. Neuvostoliittolaisen iskijän sisääntulo on hurja, sillä hän moukaroi Apollo Creediä – Creed-elokuvien pääosahenkilö Adonis Jonsonin isää – siinä määrin, että tämä kuolee. Creed 2 -elokuvassa mitä ilmeisimmin Johnson joutuisi kohtaamaan isänsä tappaneen miehen pojan.

– Kyllä ensimmäinen leffoista on suosikkini. Nelosen näkemisestä on kyllä jo aika paljon aikaa. Englanti taipuu minulta ihan hyvin, mutta venäjässä olisi vähän parantamisen varaa.

Paasilla ei ole näyttelijäkoulutusta, mutta hän kertoo kuvanneensa nuorempana sketsipätkiä huvikseen ystäviensä kanssa.

– Ei ne ihan mitään Hollywood-tason kamaa ole – jotain taitoja hommaa varten pitäisi kuitenkin varmaan olla, Paasi naurahtaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt