Nyrkkeily

Tätä timmillä sixpackilla varustettua suomalaista on ehdotettu Rocky-elokuvaan – ”Rallienglantini on kuin Ivan Dragolla”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Nyrkkeilijä Tomi Honkaa tarjotaan näyttelijäksi Rocky-elokuvaan. – Se olisi kaikkien aikojen tilipäiväni.
Suomesta ja muualta Pohjolasta etsitään tällä hetkellä nyrkkeilijää erittäin houkuttelevaan pestiin – jo peräti 8. Rocky-elokuvan yhteen pääosaan. Valittava ottelija näyttelee elokuvassa Ivan Dragon poikaa.

Legendaarinen neuvostoliittolainen Rocky-pahis, vaalean ruotsalaisen Dolph Lundgrenin näyttelemä Drago pieksää Rocky IV -elokuvassa hengiltä ensimmäisen vastustajansa Apollo Creedin ennen kuin kompastuu Sylvester Stallonen näyttelemään Rocky Balboaan.

Tulevassa rainassa kehään nousevat Dragon ja Creedin pojat.

– Laitoin maanantaina elokuvan roolitusta konsultoivaan agenttiyhtiöön suojattini Tomi Hongan tiedot. Tomi täyttää erinomaisesti hakuehdot, kertoi nyrkkeilymanageri Tuukka Koistinen tiistaina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Valittavan henkilön tulee olla 20–25-vuotias ja vähintään 190-senttinen. Viime tammikuussa ammattilaiseksi Sauerland-tallin listoille ryhtynyt Honka on 25-vuotias ja tasan 190-senttinen. Dolph Lundgren on 196 senttiä pitkä.

– Lundgrenilla on leffassa sellainen kasarityyppinen bodarikroppa, ei niinkään tyypillinen nyrkkeilijän olemus. Kun Tomi viime vuonna pudotti yli 10 kiloa painoaan olympiakarsintoihin, hän oli lopuksi erittäin rasvaton ja uljas ilmestys, joten siitä ei homma jäisi kiinni, Koistinen kertoi.

Honka yritti ennen ammattilaissopimustaan Rio de Janeiron olympiakehään tuloksetta kahdessa painoluokassa eli alle 91- sekä alle 81-kiloisissa. Ivan Drago taas oli käsikirjoitettu raskaan sarjan olympiavoittajaksi.


Kotoaan Helsingin Suomenlinnasta tavoitettu Suomen maajoukkueen entinen kapteeni oli innoissaan mahdollisuudesta.

– Jos rooliin haetaan vaaleaa viikinkiä, niin olen sekä vaalea että meren äärellä kasvanut. Olisihan tämä ihan mahtava juttu, ja Rocky IV on tietysti tullut katsottua todella monta kertaa, Honka sanoi.

Ivan Drago ei ollut roolissaan mikään hymypoika, linssilude tai huulenheittäjä.

– Oma rallienglantini olisi kuin Ivan Dragolla, Honka naurahti.


Olemuksen kiristäminen rasvaa polttamalla ei Honkaa huoleta.

– Jos roolissa pitäisi olla tosi kireässä kunnossa, se onnistuisi aivan varmasti sen aikaa, minkä kuvaukset kestävät. Mutta toistaiseksi tämä on vasta mahdollisuus. Ei minua rooliin ole vielä valittu.

Honka tietää, että nyrkkeily on harvinaisen kova tapa ansaita elantoa pöytään. Siksi lottopotin taloudellinenkin ulottuvuus tietysti kiinnostaa.

– Totta kai tuollainen tilaisuus olisi samalla kaikkien aikojen tilipäiväni tähän mennessä, ei epäilystäkään. Aika paljon ja kovaa saisi tuolla takoa, että saman tekisi, vaikka en roolipalkkion suuruutta tiedäkään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt