Nyrkkeily

Robert Helenius kieltäytyi huippuottelusta – otteleeko pian Suomessa?

Julkaistu:

nyrkkeily
Robert Heleniukselle tarjottiin paikkaa raskaan sarjan maailmanmestarin Anthony Joshuan esiottelijana.
Brittiläisen Sky Sportsin mukaan Robert Helenius kieltäytyi, kun hänelle tarjottiin ottelua Dillian Whyteä vastaan Cardiffissa käytävässä suurtapahtumassa. Massiivisen illan pääottelussa kohtaavat Anthony Joshua ja Kubrat Pulev.

Panoksena on raskaan sarjan MM-titteli. Lokakuun lopussa järjestettävään tapahtumaan on myyty 70 000 lippua.

29-vuotias Whyte sanoi Sky Sportsille, että lukuisat vastustajat ovat kieltäytyneet ottelutarjouksesta häntä vastaan. Brittikyky on hävinnyt vain kerran 22 ottelun mittaisella ammattilaisurallaan.

– Olemme tarjonneet ottelua kaikille raskaan sarjan 15 parhaalle nyrkkeilijälle, mutta kukaan ei ole hyväksynyt tarjousta, hän sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Whyten mukaan Helenius kieltäytyi ottelusta vedoten tulevaan otteluunsa Suomessa. Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, että Heleniuksen ja ruotsalaisen Adrian Granatin välille olisi rakennettu ottelua joulukuulle Helsinkiin.

– Tarjosimme Heleniukselle kaiken mitä hän pyysi, mutta hän kieltäytyi otellakseen Suomessa vain murto-osalla meidän tarjoamastamme rahasummasta.

Whyten ottelu Cardiffin suurtapahtumassa saattaa tosin vielä peruuntua kokonaan, jos britti saa kauan kaipaamansa ottelun WBC-liiton hallitsevaa maailmanmestaria Deontay Wilderiä vastaan.

Helenius otteli viimeksi kesäkuussa Tallinnassa. Silloin hän murjoi venäläisen Jevgeni Orlovin keskeytyskuntoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt