Näin rajulla kädellä Mayweather moukaroi McGregoria – tilasto osoittaa valtavan lyöntimäärän

Julkaistu:

nyrkkeily
Teknisellä tyrmäyksellä hävinnyt Conor McGregor ei saa otella kahteen kuukauteen.
UFC-tähti Conor McGregor yllätti monet varhain sunnuntaiaamuna nyrkkeilyn megaottelussa Floyd Maywetheriä vastaan.

Vapaaottelija kesti kymmenenteen erään, jossa Mayweather voitti teknisellä tyrmäyksellä.

Vaikka McGregoria ei tyrmätty kanveesiin, otti hän vastaan valtavan määrän iskuja. Mayweather osui irlantilaiseen 320 lyönnistään 170 kertaa.

CompuBoxin tilastossa 152 lyöntiä merkattiin voimalyönneiksi, loput jabeiksi.

McGregor osui uransa ensimmäisessä ammattilaisnyrkkeilyottelussa tilaston mukaan 111 kertaa. Yhteensä vapaaottelija löi 430 kertaa.Compuboxin lyöntitilasto ottelusta. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Määrä on huomattava. Esimerkiksi vuoden 2015 jättiottelussa Manny Pacquiaoa vastaan Mayweather osui 12 erän aikana 148 kertaa. Huippusuojaajana tunnettu Mayweather sai pidettyä Pacquiaon osumat 81:ssa.Yllä tilasto ottelusta Mayweather–Pacquiao. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Vertailuksi voidaan katsoa myös Mayweatherin ottelua Ricky Hattonia vastaan vuodelta 2007. Matsi päättyi sunnuntain McGregor-ottelun tavoin tekniseen tyrmäykseen 10. erässä.

Tuolloin Mayweather osui 329 lyönnistään 129 kertaa. Hattonin vastaava luku oli 63/372.

CompuBoxin tilastointi ei kuitenkaan ole täysin aukoton. Kaksi tilastoijaa seuraa eri ottelijoita, mikä voi johtaa näkemyseroihin lyönneissä.

McGregorille ottelukielto

Tekninen tyrmäys tarkoitti sitä, että Nevadan osavaltion urheilukomissio antoi McGregorille kahden kuukauden ottelukiellon.

UFC-tähti ei saa otella ennen 26. lokakuuta. Hänen pitää välttää fyysistä kontaktia lokakuun 11. päivään asti.

Kilpailukiellot ovat kamppailu-urheilussa yleisiä. Ne suojaavat ottelussa vahingoittuneita ottelijoita terveydellisesti.

29-vuotiaan irlantilaisen ottelukielto pitkittänee hänen paluutaan UFC-kehiin. Hänen seuraavaa otteluaan ei ole vielä lyöty lukkoon.

Sarjan suurin tähti saatetaan nähdä ringissä joulukuun lopussa. ESPN:n mukaan UFC:n kalenteriin on suunniteltu ottelu 30. joulukuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt