Nettikansa hullaantui Mayweatherin antamasta löylytyksestä – meemeissä vilisevät Simpsonit ja Titanic

Julkaistu:

nyrkkeily
Sosiaalisessa mediassa otettiin ilo irti Mayweatherin ja McGregorin ottelusta.
Nyrkkeilyn megamatsi Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välillä sai alusta asti ristiriitaisen vastaanoton.

Nyrkkeilyasiantuntijat ja -legendat Mike Tysonista Lennox Lewisiin sanoivat, ettei vapaaottelija McGregorilla ole mitään mahdollisuuksia. Myös ottelun ennakkoon jättimäiseksi arvioitu kassavirta puhutti kansaa.

Sosiaaliseen mediaan satoi otteluiltana huvittavia meemejä. Mayweatherin tyrmäysvoitto ja suuret rahapalkkiot nousivat suosituiksi aiheiksi nettikansan keskuudessa.

Useissa meemeissä vitsailtiin Simpsonien ennustaneen ottelun lopputuloksen aivan kuten piirrossarjan sanotaan tehneen Donald Trumpin vaalivoiton osalta. Kuvaparissa Homer Simpson saa köniinsä itseltään Mike Tysonilta ja McGregor Mayweatherilta.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kuva Manchester Unitedin pelaajasta Marouane Fellainista rinnastettiin useassa meemissä Mayweatherin tyrmäyskuvaan, jossa McGregorin kasvot ovat kiemuralla.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Väsyneiden ottelijoiden syleily muistutti elävästi legendaarista kohtausta Titanic-elokuvasta.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Erään meemin mukaan Mayweather tyrmäsi McGregorin kuin Ranskan Zinedine Zidane Italian Marco Materazzin aikoinaan jalkapallon MM-kisojen loppuottelussa.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Monet muistuttivat jättimäisistä summista, jotka ottelijat kuittaavat. Mayweatherin palkkion on povattu nousevan jopa 300 miljoonaan euroon. McGregorin ansio jäänee maltillisesti sadan miljoonan euron liepeille.Jos kuva ei näy, katso se täältä.Jos kuva ei näy, katso se täältä.Jos kuva ei näy, katso se täältä.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt